Keystone logo
SENTRAL College Penang

SENTRAL College Penang

SENTRAL College Penang

Bevezetés

SENTRAL College Penang örömmel tölt el, hogy létfontosságú szerepet játszik a felsőoktatási programok biztosításában, hogy megfeleljenek azoknak a mai tanulóknak a változó igényeinek, akik globálisan elismert képesítést szeretnének megszerezni karrier céljaik elérése érdekében. A SENTRAL 2002-es megalakulása óta gyorsan növekedett. A Főiskola beköltözött saját épületébe - a Menara SENTRAL-ba - George Town örökségének enklávéjának peremén. Ideális helyen található, ahonnan parancsoló kilátás nyílik a belvárosra, a tenger és a létesítmények pedig könnyen elérhetőek. Szeretnék köszönetet mondani a Főiskola összes tagjának, a múltban és a jelenben, a hallgatóknak és az alkalmazottaknak egyaránt, hogy hozzájáruljanak a Főiskola sikeréhez, amely a Főiskolát ilyen nagy magasságba sodorta.

A SENTRAL továbbra is a diákok tanulási és oktatási igényeit helyezi előtérbe azzal, hogy a minőségre és az integritásra összpontosít, hogy a hallgató választott tudományterületein ismeretekkel rendelkezzen, miközben izgalmas ösztönzést ad az egész életen át tartó tanuláshoz. Kialakulóban van az elmozdulás a foglalkoztatásra nevelés (egy adott munka elvégzésének képessége fejlesztése) és a foglalkoztathatóság oktatása (a készségek új munkakörnyezethez való alkalmazkodásának képessége fejlesztése) felé. Ez jól illeszkedik a kormány azon törekvésébe, hogy magas jövedelmű nemzetté váljon, ami annak függvénye, hogy vannak-e olyan emberek, akik érzékelik a személyes elsajátítást és kibővíthetik képességeiket a szervezeti valóság megváltoztatására. A SENTRAL összes tervezett tanulási programja releváns, átfogó és bemutatott, hogy kielégítse a tanulók valós életre vonatkozó valós igényeit.

Amint a hallgatók a SENTRAL-on oktatási útjukra lépnek, arra oktatjuk őket, hogy válasszák az ismereteket és készségeket a fizikai kényelem és a tétlenség helyett, a vezetés helyett a vezetést, és legyenek innovatívak és proaktívak, mint önelégültek, passzívak és papagájok. Ezért továbbra is kitartóak maradunk alapító céljainkban - a tanulókat egészséges, képes egyénekké fejlesztjük, akik támogatják családjukat, szolgálják a közösséget és az országért törekszenek.

Helyszínek

  • George Town

    Penang Street,3, 10200, George Town

    Kérdések