Keystone logo
Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Bevezetés

FILOZÓFIA

Az emberek a középpontjában, amit csinálunk

A szerelem a dolgozó emberek és az élvezet a fizikai tevékenység alapvető jellemzőit gyógytornász. Ezek olyan tulajdonságok, előtérbe, és segítse őket a napi, különösen akkor, ha dolgozik együtt a betegek. Bezár az interperszonális kapcsolatok és az együttműködés lényeges szerepet játszik - ez is a helyzet a Ortenau Iskola Fizioterápiás. Ez azért van, mert a karrier a fizioterápia megfelelően, ahogyan tanítunk meg, nem csak nézi a beteg testébe, de az a személy, mint az egész.

Mi, a tagok az iskola vezetősége, magunkat kollégák dolgoznak a diákok, mindig megközelíthető és kéznél van, hogy nekik támogatást. Arra törekszünk, hogy kellemes hangulatot teremtenek, ahol a diákok úgy érzik otthon, és élni és tanulni nyomás nélkül, vagy stressz. Továbbá célunk, hogy támogassa őket a fejlődő reális megértése a képességek szükségesek dolgozni, mint gyógytornász. A képzés szintje felajánlott rendkívül magas. Ennél is fontosabb azonban, a napi tapasztalat, hogy az emberek a középpontjában, amit csinálunk.

Első osztályú képzésben

A minőségi oktatás tette a Ortenau Iskola Fizioterápiás egy nemzetközileg elismert, akkreditált képzési központ. Támogató csapat tapasztalt oktatók, amely az egyetemi professzorok, szakorvosok és gyógytornászok, a diákok eltölteni három évben intenzíven tanul minden részletében a különböző interdiszciplináris elméleti és gyakorlati szempontból a szakma.

Miután végzett hallgatók képesek lesznek, hogy gyakorlati kezelés és alkalmazása, a módszeresen. Ezen felül, akkor több lesz megtekintésére alkalmas a betegek holisztikusan. Interperszonális készségek és empátia fontos szerepet játszanak a gyakorló a szakma. Irányított tanáraik, a diákok megtapasztalják, és úgy érzi, hogy a saját testükkel mozgatni annak érdekében, hogy fejleszteni annak megértését, hogy a betegek körülmények között.

A Ortenau Iskola Fizioterápiás együtt szerte a kórházakban Németország, Franciaország (Elzász különösen) és Svájcban. A helyszín Dél-Baden, közel a francia és svájci határon, lehetővé teszi számunkra, hogy ápolják a szakmai kapcsolatok kollégáikkal ezeket a létesítményeket, és szorosan együttműködik a partner iskola a szomszédos Strasbourgban. A diákok részesülnek a mód, ahogy kölcsönhatásba a szomszédainkkal, és a közelség a kiváló kutatási központok, mint Freiburg, Karlsruhe és Strasbourgban.

Ezzel párhuzamosan, hogy a standard képzés kínálunk speciális haladó osztályok közvetíti a legújabb eredményeit az orvostudomány és a fizikoterápia. Diákjaink részt vehetnek ezeken a speciális osztályok alatt és befejezése után a képzés során. Ötletek hozzájárult a külső résztvevők és élénk viták segítik a diákokat, hogy megtekinthesse különböző területeken számos különböző nézőpontokból. Ráadásul ezek a foglalkozások gyakran segít a diákok, hogy haladjanak kapcsolatokat, amelyek segíthetnek nekik, ha a munkába lépés.

Mozgalom

Arra koncentrálunk, az emberek mozognak. Ezért magától értetődik, hogy az átlagos tanítási nap nagyon változatos, és látja, a diákok mindig útközben. Mozgás is szerves része a tevékenységet kínál számukra, hogy szabad idejükben. A Fekete-erdő és a Vogézek gyakorlatilag a küszöbön, és egy nyílt felhívás, hogy kint, és kap i nvite őket kint, és indulj a gyönyörű természeti környezetben. Gondozott ciklus és gyalogos útvonalak az egész Eckartsweier, valamint a helyi lehetőségek foci, atlétika és a torna kínál más kiváló lehetőséget a sport és a rekreáció.

Alternatív daytrips Freiburg, Karlsruhe, Strasbourg és Basel tökéletes a diákok, akiknek egy kis szünetet. Kívül órák, mi ingyenes nyelvtanfolyamok témákban, mint aerobic, tai chi, qigong és tudományos rajz. Ezek célja, hogy segítse a hallgatók pihenni, miközben javítják az öntudat és a megítélése a saját testükkel.

Ez mindig izgalmas látni, hogy a diákok felhívni a személyes tapasztalat a mozgás és ihlette a különböző tevékenységek kínálunk, kötelezzék el magukat teljesebb megvalósításához a szakmai célokat. Ez kulcsfontosságú, hiszen csak az ilyen személyes tapasztalatok hogy megismerjék azt a tényt, hogy az emberi test sokkal több, mint a részek összessége.

A munkahelyi gyakorlatot

Gyógytornászok dolgoznak különböző szakorvosi területek és a karrier széles skáláját kínálja a tevékenységek és lehetőségek, egészen birtokló egy magánpraxist. Megmutatjuk a diákok az összes rendelkezésre álló lehetőségeket, és aktívan támogatja őket, hogy megtalálják a személyes specializáció területén a fizioterápia.

Ennek része a határokon átnyúló hálózat, képesek vagyunk, hogy őket a kapcsolatot a kollégákkal és intézmények dolgoznak ezeken a területeken. A második évben a képzés, a diákok végeznek felügyelt munkahelyi gyakorlatra kijelölt intézmények Baden-Württemberg, Elzász és Németország-szerte.

A klinikai gyakorlatok tartalmaznak 1600 munkaóra összesen osztott szakosodott szegmensekben. Ők alkotják az intenzív képzés részét, és döntő lépést biztosítása a sikeres szakmai jövőben. Sehol máshol nem a diákok megtapasztalják az elvárások és igények a választott szakma közvetlenebb, mint amikor ténylegesen gyakorló őket. Azok induló pályájuk van arra, hogy megtudja, mennyi fizikai és lelki megterhelést tudják elviselni, tedd a türelem és a kitartás a teszt, és használja ezeket az új felismerések, hogy újra saját személyes céljait.

Egy iskola szívében a közösség - a campus

Fizioterápiás magában segítve az egyes, hogy megtalálják a legjobb módja egyre egy teljes értelemben vett jólét. Ez a filozófia tükröződik a mi iskola társadalmi környezetét. Élet és tanulás a közösségben Eckartsweier, ahol iskola is található, jellemző szoros interperszonális kapcsolatok, az együttműködés és a helyiek Dél Baden varázsát. A színesre festett, modern iskolaépület tökéletesen illik a falu hagyományos favázas házak, beleolvadva az idilli, vidéki környezetben, mint egy meleg színt. Kiegészítik egymást tökéletesen, az egyetem és a falu egyesül, mint egy. Diákjaink származnak Európa-szerte, így Eckartsweier egy vibráló találkozóhelye a különböző kultúrákban. A kiváló infrastruktúra, a különféle üzletek és szabadidős létesítmények, valamint a nyugodt életforma teszi peremén élő, a Fekete-erdő egy nagyon kellemes élmény. Ezek tökéletes környezetben segítse a diákokat, hogy sikeres megértéséhez és tapasztalja a karrier a fizioterápia első kézből.

Helyszínek

  • Germany Online

    Staatl. anerkannte Physiotherapieschule Ortenau gGmbH Birkenstraße 5 (entrance Willstätterstraße) 77731 Willstätt-Eckartsweier Germany, , Germany Online

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések