Keystone logo
San Francisco State University

San Francisco State University

San Francisco State University

Bevezetés

Üdvözöljük a San Francisco State University

Állítsa be az egyik a világ legszebb és sokszínű város, a SF állam campus büszkélkedhet élénk keveréke az emberek, kultúrák és nyelvek egy csendes sarkában San Francisco mindössze 1,6 km-re a Csendes-óceán. Tömegközlekedés kényelmesen mellett található a campus könnyű hozzáférést kínál az izgalom belváros mindössze 20 perc alatt elérhető. A San Francisco Bay Area diákok bőséges lehetőséget, hogy fokozzák a szakon. Terepmunka, a közösségi projektek és szakmai a tanulás megelevenednek, miközben előnyt a munkaerőpiacon a diploma megszerzése után.

az egyetemen

A főépületben a borító 58 hektárnyi tó Merced Park, Downtown Campus van a szívében, a pénzügyi és technikai központ a város, a Romberg Tiburon Center for Environmental Studies található, a San Francisco-öböl, és van egy Sierra Nevada Field Campus a Sierra lábánál.

targonca

Top 10 Majors Nemzetközi Diákok

 1. üzleti adminisztráció
 2. mérnöki
 3. számítástechnika
 4. nemzetközi kapcsolatok
 5. biológia
 6. Oktatás / TESOL
 7. Broadcasting & Electronic Communication Arts (BECA)
 8. Mozi
 9. pszichológia
 10. Kommunikációs Tanulmányok

akadémiai Naptár

 • Őszi félévben augusztus közepén és december (16 hét)
 • Tavaszi félévben január közepétől májusig (16 hét)
 • Nyári Sessions fut június és augusztus (5-10 hét)

Beiratkozás

 • Egyetemi hallgatók: 26.815
 • A végzett hallgatók: 3441

A nemzetközi diákok: 1695 Összesen diákok: 30256

Akkreditációs

Alapítva 1899-ben, SF állam része a California State University (CSU) rendszer. SF állam által akkreditált Akkreditáló Bizottság Senior Főiskolák és egyetemek a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC). Egyetemi szervezeti egységek és programok is egyedileg akkreditált.

Rangsor és elismerések

SFSU

Egy ismert régióban az innováció, a kreativitás és a progresszív gondolkodás, SF állam a szellemi szív és a lélek a környező városban. A vezető közösségi szolgáltatás tanulás és nemzetközi oktatási, SF állam is jelentős polgári erő, együttműködik kormányzati, üzleti és oktatási partnerek előre az egyetem és a régió. A számos kitüntetésben és kitüntetései közé tartozik:

 • Létrehozta az első nemzetközi kapcsolatok osztályának egy amerikai egyetemen (küldés több diák külföldön, mint bármelyik mester adó intézmény az országban);
 • College of Business elismert, mint az egyik csak 15% -át az üzleti iskolák világszerte, hogy megfeleljen a szigorú AACSB Nemzetközi akkreditáció szabványoknak;
 • Nevezett egyik az ország legjobb film iskolák a The Hollywood Reporter. 1999 és 2016, több mint egy tucat alumni jelölték Oscar-díj;
 • 10 öregdiák és kar megkapta a Pulitzer-díjat;
 • SF állami alums alapított sikeres vállalkozásokat bebe üzletek E-hitel és tartottak felső vezetői pozíciókat a Starbucks, a Symantec, az AT & T, a Disney és így tovább.

Ház

SF állam kínál több on-campus elszállásolási lehetőségek: nevelőtanári, apartmanok egy, kettő vagy három hálószoba és családi apartmanokban. Téma és tanulási közösségek állnak a lakosok, akik szeretnének élni a többi diák hasonló szakok és a személyes érdek. A ház kérelem eljárás eltér az egyetemi alkalmazás. Miután elküldte a jelentkezését, akkor kell alkalmazni, a ház, amint megkapja az SF állam azonosító száma. Nem kell, hogy kapott hivatalos felvételi alkalmazni házban.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • San Francisco

  1600 Holloway Ave. , 94132, San Francisco

Kérdések