Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
Salzburg College

Salzburg College

Salzburg College

Bevezetés

Salzburg College

Salzburg College felsőoktatási intézmény Salzburgban található. A Salzburg College küldetése, hogy nemzetközi képzési programokat biztosítson a bölcsészettudományok amerikai akadémiai hagyományaiban.

Oktatási filozófia

A Salzburg College tantermi munkákban a terepkutatás, a munkahelyi tapasztalat és az egyetemi utazás kiegészíti egymást. A diákokat arra ösztönzik, hogy személyes tapasztalataikat tudományos tanulmányaik részévé tegyék. A szociál- és tapasztalati tanulás az összes Salzburg College jelentős részét képezi.

Minden tanfolyamot angolul, többnyire európai professzorok tanítanak, és a diákok rendszeres amerikai hitelt kapnak tudományos munkájukért. A diákok félév, a nyári szekció vagy egy teljes oktatási program keretében tanulnak a Salzburg College .

Diák profilja

Több mint negyven éve a Salzburg College üdvözölte a diákokat a világ minden tájáról, elsősorban az Amerikai Egyesült Államokból. Több mint 500 különböző főiskola és egyetem hallgatója szerte a világon részt vett a Salzburg College egyik programjában.

Intézményi kapcsolatok

Salzburg College több mint 150 főiskolával és egyetemmel rendelkezik az egész Egyesült Államokban közvetlen és közvetett partnerségen keresztül. Független diákok a világ minden tájáról, akik az egyik átadható amerikai amerikai hitelhez csatlakozni kívánnak a Salzburg College valamelyikébe, az Egyesült Államok észak-Illinois Egyetemének felvételi iskoláján keresztül jelentkezhetnek.

Akadémiai partner Salzburgban: Az Interkulturális Főiskola

2013-tól a Salzburg College a Salzburgi Egyetem Interkulturális Főiskolájával közösen diplomát és MA programot folytat. Az Interkulturális Kollégiumot a Salzburgi Egyetem és más európai egyetemek ambiciózus és szenvedélyes akadémikuscsoportja alapította, akik az interkulturális szinergiák megteremtésének és hasznosításának elképzeléseit és a kulturális sokszínűség fenntartásával és tiszteletben tartásával előmozdítják az integrációt. Feladatuk az, hogy előmozdítsák a kompetenciát a változatosabb társadalom ösztönzésére.

Az Interkulturális Főiskolán a legmodernebb kutatás és megoldáskeresés kombinálható az interkulturális kompetenciával foglalkozó jövőbeni szakemberek oktatására szabott akadémiai programokkal. Az interkulturális tanulmányok (német és angol) mesterképzés és az interkulturális kompetencia oklevél (német és angol) mellett az Interkulturális Főiskola interkulturális akadémián keresztül személyre szabott workshopokat is kínál.

84760_pexels-photo-1438072.jpeg

Történelem

Salzburg College követi azt a víziót, hogy Salzburgban a nemzetközi oktatási programok személyre szabott, interkulturális merítési és növekedési élményt nyújtanak azáltal, hogy az eszmék és a kultúra nyílt eszmecseréjét kínálják.

Mission / Vision

Salzburg College követi azt a víziót, hogy Salzburgban a nemzetközi oktatási programok személyre szabott, interkulturális merítési és növekedési élményt nyújtanak azáltal, hogy az eszmék és a kultúra nyílt eszmecseréjét kínálják.

Salzburg College nemcsak tudományos, hanem személyes és szakmai szinten is elősegíti az interkulturális tanulást, ösztönzi diákjait a kompetenciákon keresztül a kulturális sokszínűség megértésére és hasznosítására.

Salzburg College arra törekszik, hogy tanítványokat tanítson a kritikus gondolkodásra a globális világban, akadémiai, valamint szakmai készségeket és készségeket az élet számára. Az egyetemi kiválóság az előfeltételünk.

Történelem

Salzburg College az Illinois State University és az Észak-Illinois Egyetem külföldi tanulmányait alapította Dr. Ina Stegen 1970-ben, és a bölcsészettudományok klasszikus európai tanulmányi programjával indult útjára.

1975- ben a meglévő kurzusokhoz egy Photography and Studio Art programot egészítettek ki.

1985 körül két új tanulmányi terület - Üzleti és kommunikációs - bővítette a tantervet. Nem sokkal ezután nemzetközi szakmai gyakorlatokat vezettek be, hogy még jobban beillesszék az osztrák-európai kultúrába.

2013 új mérföldkőnek bizonyult a Salzburg College azzal a döntéssel, hogy együttműködik a Salzburgi Egyetem Interkulturális Főiskolájával az elsőfokú szakirányú interkulturális tanulmányok programozásával.

2014/15-től a Salzburg College az első teljes BA programot kínálja a helyszínen Salzburgban.

84759_pexels-photo-1096773.jpeg

Helyszínek

  • Salzburg

    Bergstraße,12, 5020, Salzburg

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések