Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Bevezetés

Hol van az ügyed

A Minnesota Szent Mária Egyetem egy magán, nonprofit egyetem. Tanulóink sikere a mi aggodalom középpontjában áll.

A diákok több okból is választhatnak Saint Mary-t: köszöntő közösségünk; elkötelezettségünk, hogy minden tanuló mellett járjunk el, az út minden lépése; szándékosan összpontosítunk a gyakorlati, gyakorlati tanulási tapasztalatokra; és elkötelezettségünk, hogy segítsük a diákokat a kapcsolatok megteremtésében, amelyek a posztgraduális életükben irányítják őket.

A mi egyetemi, lakossági, szabadművészeti főiskolánk kínálatában 59 fő szakosodott a 450 hektáros Winona Campus-on. A Twin Cities és a Winona campusok, Rochester vagy más regionális helyszínek, valamint az interneten elérhető kényelmes diplomások, főiskolai végzettségek és bizonyítványok. Misszióvezéreltek vagyunk, elkötelezettek vagyunk az elitizmus elhagyására, a tiszteletet átfogó és minden ember iránt elkötelezetten. Mi vagyunk az egyetem azoknak a diákoknak, akik készen állnak a növekedésre, és akik tudják, hogy a megfelelő lehetőségekkel képesek a jövőre építeni.

Ki ismer téged

Szent Mária szívében vannak az emberek, akik megismerik Önt. A kar, a személyzet és a diáktársak - mindannyian szövetségesekké válnak az oktatási út során. Itt, intenzív adomány- és bevételi környezetben mindannyian felfedezzük, hogy mennyit tudunk növekedni. Minden osztályunkban megtalálható egy kapcsolat-vezérelt, személyközpontú oktatás. Mert úgy véljük, hogy mindenki megérdemli a lehetőséget, hogy hatással legyen. A várakozásokon túl. Ismert.

Szent Mária transzformációs oktatást kínál. Akár a diákjaink Winona-ban, akár Minneapoliszban vannak, vagy a világ bármely pontján, a tapasztalat ugyanaz - intenzív vizsgálat révén segítjük a tanulókat, hogy felfedezzék a körülöttünk lévő világ igazságait és a bennünk lévő karaktert. Tudjon meg többet az alapképzésben és a posztgraduális hallgatóknak az irodáinkon keresztül nyújtandó támogatásról.

Hallgatói jog a tudáshoz

A szövetségi törvénynek megfelelően a jelenlegi és leendő diákok és szüleik joga van bizonyos információkat megtudni a Minnesota Szent Mária Egyeteméről, beleértve a különböző tudományos információkat, pénzügyi segítségnyújtási információkat, intézményi információkat és az érettségi arányokról, az egyetemi biztonságról szóló információkat, valamint tőke az atlétikában.

Dinamikus és transzformációs tanulási közösség

Küldetés

A londoni katolikus örökség által gazdagított Minnesota Szent Mária Egyetem ébreszti, ápolja és feljogosítja a tanulókat a szolgálat és a vezetés etikai életére.

A Top-Tier Vision

A lázas-katolikus identitásán alapuló Szent Mária nemzetközileg elismert, innovatív és innovatív egyetem. A Szent Mária diplomások elsajátítják az élethosszig tartó tanulók, sikeres munkások, jó szomszédok és etikai polgárok számára szükséges fejlett tudást, készségeket és kritikus gondolkodási képességeket, amelyek biztosítják, hogy Szent Mária a legmagasabb szintű felsőfokú nemzeti egyetem legyen, amely felkészíti a holnap vezetőit.

Helyszínek

  • Winona

    Winona Campus, 700 Terrace Heights, MN 55987-1399, Winona

    Kérdések