Keystone logo
© Bobby Anderson
Saint Francis University

Saint Francis University

Saint Francis University

Bevezetés

Ról ről Saint Francis University

Saint Francis University az ország egyik legrégebbi katolikus egyeteme, és a legrégebbi ferences értékeket ünneplő egyetem. Festői campusunk egy hegy tetején található Lorettoban, Pennsylvaniában, Pittsburgh közelében. Hit, nagylelkűség, tisztelet, felfedezés és öröm benne van a DNS-ünkben, és igyekszünk vonzani a diákokat (mint te is), akik szenvedéllyel formálják a világot.

Legyél azzá aki...

Az alábbiak... egyediek az Ön számára. Ez a mondat meg lesz írva (és újraírva) az életútja során. Mindannyian az SFU-nál szeretnénk azzá válni, aki segít megírni a lehető leghatásosabb történetet.

Az SFU mottója: válj azzá valakivé, az együttérző, gondoskodó, sikeres szakemberek nevelésére irányuló törekvésünkről szól; és az a törekvésed, hogy azzá válj.

Töltse fel az elméjét

A siker azt jelenti, hogy felfedezed tehetséged és megosztod azokat másokkal. A gazdag bölcsészettudományi hagyományokkal kevert célzott karrier-előkészítés (ahol sok szenvedélyt fedez fel) segíthet megtalálni az utat.

Inspirálja Lelked

Mindenkit szeretettel várunk Ferenccel sétálni. Assisi Szent Ferenc katolikus-ferences küldetése révén rengeteg támpontot hagyott ránk az értelmes élethez, amely minden hithez szól.

Az előadáson túl

Globális tapasztalatok, szakmai gyakorlatok és egyebek segítenek abban, hogy azzá válj, akinek lenni kell. Ráadásul ezek a tapasztalatok mind szerepelnek a hivatalos vezetési, részvételi és szolgáltatási átiratában.

Kisiskola – Szenvedélyes rajongók

Mi adunk otthont az egyik legkisebb NCAA Division-I programnak az országban, és elismert akadémiai kiválóságról és sportszerűségről van szó!

Flash-tények, rangsorok és egyebek

Saint Francis University Lorettoban (PA) az Egyesült Államok legrégebbi katolikus-ferences főiskolája. Küldetésünk, hogy segítsük a hallgatókat együttérző, sikeres szakemberekké nőni a hit, a nagylelkűség, a tisztelet, a felfedezés és az öröm kultúráján keresztül. Az egyetem több mint 50 programot kínál (alapképzési, posztgraduális és felnőttképzési) három iskolán keresztül: Üzleti; Egészségtudományok és oktatás; valamint tudomány, technológia, mérnöki tudományok, művészetek és matematika (STEAM).

Ferences identitásunk

Elme a kiválóságért, szellem a békéért és igazságosságért, szív a szolgálatért

A Saint Francis University -vé vált és ferences identitásunk magjait hat írországi ferences szerzetes ültette el, akik fiúakadémiát alapítottak a pennsylvaniai Loretto hegyi falucskában. A ferencesek ezen vezérelvei azok az értékek, amelyeket Saint Francis University -ben a mai napig elfogadunk.

 • Katolikus koedukált magán bölcsészeti egyetem; az egyik első katolikus kollégium az országban
 • A harmadik rend rendes ferencesei támogatták Fr. elnöki vezetésével. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR

A Számok által

 • Beiratkozás: 2289 (1726 egyetemista, 563 diplomás)
 • Nem: Nő 63,0%, férfi 37,0% (Alapképzés)
 • Első év megőrzési arány: 85%
 • Átlagos érettségi arány: 70,3%
 • Átlagos osztálylétszám: 17.6
 • Nappali tagozatos kar: 131

2017 őszi beiratkozás alapján.

Akkreditáció

 • Munkaterápiás Oktatási Akkreditációs Tanács
 • A Physician Assistant, Inc. Oktatási Akkreditációs Felülvizsgálati Bizottsága
 • American Chemical Society, Certified Chemistry Degree
 • Szövetséges egészségügyi oktatási programok akkreditációs bizottsága
 • Fizikoterápiás Oktatási Akkreditációs Bizottság
 • Kollégiumi ápolóképzési bizottság
 • Szociális Munka Oktatási Tanácsa
 • Az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága, Environmental Engineering
 • Nemzetközi Közgyűlés a Főiskolai Üzleti Oktatásért
 • Közép-államok Felsőoktatási Bizottsága
 • Pennsylvania Állami Ápolási Tanács
 • A Pennsylvaniai Állami Oktatási Minisztérium jóváhagyott tanárképzési programjaiért

Irányító struktúra

Az egyetemet a Harmadik Rend rendes ferencesei támogatják, és egy laikusokból és ferencesekből álló kuratórium irányítja. Az egyetem elnöke az oktatóktól, az adminisztrátoroktól és a hallgatóktól kap észrevételeket, akik részt vesznek az egyetem küldetésének előmozdításában.

Atlétika

Az SFU tagja az Országos Főiskolai Atlétikai Szövetségnek, és az egyetem 23 férfi és női sportcsapata versenyez a divízió I. szinten. Az egyetem tagja az északkeleti konferenciának is. Az egyetem beceneve a Red Flash.

Küldetés és értékek

A bonyolult korban Assisi Szent Ferenc üzenetének egyszerűsége minden eddiginél vonzóbb: az alázatosság. Nagylelkűség. Tisztelet. Szolgáltatás. Tisztelet. Ima. Öröm. Szerelem. A ferencesek ezen vezérelvei azok az értékek, amelyeket Saint Francis University-ban magáévá teszünk.

Küldetésnyilatkozat

Elme a kiválóságért

Saint Francis University felsőoktatást nyújt a katolikus értékek és tanítások által vezérelt, védnökünk, Assisi Szent Ferenc példája által ihletett környezetben. Az Egyesült Államok legrégebbi ferences felsőoktatási intézménye, a Saint Francis University egy befogadó tanulási közösség, amely minden embert szívesen lát.

Szellem a békéért és az igazságosságért

Az egyetemi programok és tevékenységek elősegítik az olyan ferences értékeket, mint a tanulás iránti alázatos és nagylelkű magatartás, a sokféleség és az egyes személyek egyediségének tisztelete, az etikai kérdések megértése és az egész élet tisztelete. Az egyszerűség és az öröm szellemében lehetőséget biztosítunk az egyetemi közösség számára a kritikus és elemző gondolkodásra, a hatékony kommunikációra, valamint az elmélet és a gyakorlat integrálására.

Szív a szolgálatért

Saint Francis University alapképzési programokat kínál a bölcsészettudomány hagyományaiban, a személyes és szakmai etikát hangsúlyozó posztgraduális és szakmai képzési programokat, valamint továbbképzési lehetőségeket a személyes és karrierfejlesztéshez. Arra törekszünk, hogy az egyetemi közösség minden tagjában az egész életen át tartó tanulás szeretetét és elkötelezettségét ösztönözzük, hogy ajándékaikat és készségeiket nagylelkűen megosszák másokkal a gyorsan változó világban.

A ferences felsőoktatás céljai

 • Alázatos és nagylelkű hozzáállás a tanuláshoz
 • Tisztelet az egész élet és az egész emberiség jósága iránt
 • Az egyes személyek egyediségének tisztelete
 • Globális vízió
 • A szegények és rászorulók szolgálata
 • A hit és az ima közössége,
 • Az egyszerűség és az öröm szelleme
 • Ferences jelenlét.

A bonyolult korszakban Assisi Szent Ferenc üzenetének egyszerűsége minden eddiginél vonzóbb. A ferencesek e vezérelvei nem csupán csodálandó eszmék, hanem megélendő értékek.

Látomás

Saint Francis University a katolikus egyetem a kiváló képességű hallgatók számára, akik autentikus, tudományosan szigorú, interaktív tanulási tapasztalatra vágynak, ahol intellektuálisan, spirituálisan, erkölcsileg és társadalmilag fejlődhetnek. A hallgatók Szent Ferencet azért keresik, mert képes ötvözni a bölcsészettudományi oktatás értékeit és jövőképét a társadalom gazdasági szükségletei szempontjából releváns tanulási célokkal.

Saint Francis University létfontosságú stratégiai partnerként ismerik el – regionális, nemzeti és nemzetközi szinten is –, amely erős kapcsolatokat hoz létre azáltal, hogy együttműködőket keres az egyetem küldetésének, jövőképének és stratégiai céljainak ápolására és kiterjesztésére, miközben hozzájárul a társadalmi javak globális víziójához, amelyet a hatékony gyakorlat gyakorlása eredményez. szolga-vezetési elvek.

Saint Francis UniversityA létesítményeket úgy tervezték, hogy fokozzák és a legmagasabb szintre emeljék országosan elismert vezetői programjait az üzleti életben, az egészségügyben, a tudományban és a humán tudományokban.

Saint Francis University minden szinten – belső és külső értékelések hatására – folyamatosan javítja a szervezeti hatékonyságot és hatékonyságot, hogy előmozdítsa humán és pénzügyi erőforrásainak kivételes kezelését.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  • Loretto

   117 Evergreen Drive, PA 15940, Loretto

   Kérdések