Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Bevezetés

A SAE Institute-ot 1976-ban alapították, és azóta a világ legnagyobb, iparág-központú kreatív médiaoktatójává nőtte ki magát, több mint 50 kampuszal 28 országban. A SAE tananyagát gondosan, vezető iparági szakemberekkel egyeztetve dolgozták ki, hogy megfeleljen a globális kreatív médiaipar követelményeinek.

A SAE Institute átfogó kurzusportfóliót kínál a kreatív média területeken (audió, film, animáció, játékfejlesztés, zenei üzletág és web), amely komoly hagyományokkal rendelkezik a gyakorlati alkalmazásban és az iparági elismerésben. A Bachelor of Arts/Bachelor of Science fokozat akár két év alatt is megszerezhető.

Két mesterképzés (MA/MSc) áll rendelkezésre. Alap- és mesterképzéseket a híres londoni Middlesex Egyetemmel együtt kínálnak. A SAE Institute hálózattal rendelkezik öt kontinensre kiterjedő egyetemekkel a kreatív médiaipar világközpontjaiban, köztük Londonban, Berlinben, Münchenben, Párizsban, Barcelonában, New Yorkban és Los Angelesben.

A SAE Alumni Association a SAE Institute diplomásainak és hallgatóinak hálózata, amelynek célja, hogy világszínvonalú oktatásuk után öregdiák-élményt biztosítson számukra, és változatos forrás-, rendezvény- és kommunikációs programot kínáljon, hogy aktív elhelyezkedési programot kínáljon, és megtarthassa őket. érintkeznek egymással, és részt vesznek a SAE Intézetben.

A SAE Alumni Convention egy ingyenes hálózatépítő esemény, amelyet hagyományosan Berlinben tartanak mindenki számára, aki érdeklődik a kreatív médiafejlesztés és technológia iránt. Az éves esemény összehozza az elméket, akik megosztják egymással a kreatív médiáról és a szórakoztatóiparról szóló ismereteket. A találkozó gazdag lehetőségeket kínál a végleges kutatásra, ösztönzi az oktatást és a vállalkozásfejlesztést – ez a tökéletes fórum a hálózatépítéshez és az ötletek cseréjéhez.

A SAE Magazine a SAE Institute és a SAE Alumni Association magazinja. A kiadvány eredetileg nyomtatásban jelent meg, de 2014-ben megjelent az interneten.

Két mesterképzés (MA/MSc) áll rendelkezésre. Alap- és mesterképzéseket a híres londoni Middlesex Egyetemmel együtt kínálnak. (egy mesterprogram a Middlesex-szel és egy a híres Folkwang Universität der Künste-vel.

A Campusról

A berlini campus kreatív, szenvedélyes hallgatók számára kínál hozzáférést az ipari szabvány létesítményekhez, valamint egy kiemelkedő tantárgyi tudással és szenvedéllyel rendelkező oktatói gárdát, amely lehetővé teszi minden hallgató számára, hogy elérje potenciálját.

 • Jól felszerelt hangstúdiók, filmes lakosztályok és számos munkaállomás egy 2000 m2-es területen
 • A berlini SAE Institute minden kurzusa és programja angol és német nyelven folyik
 • Erős hálózat a német főváros dinamikus kreatív iparával
 • További vendégelőadások és szemináriumok neves iparági vezetőkkel

Helyszínek

 • Berlin

  Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

 • Munich

  Zielstattstr. 30, 81379, Munich

 • Hamburg-Mitte

  Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

 • Cologne

  Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

 • Frankfurt

  Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Kérdések