Keystone logo
Sabanci University Közgazdász BA
Sabanci University

Közgazdász BA

Istanbul, Törökország

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19 500 / per year *

Az egyetemen

* Ösztöndíj lehetőségek állnak rendelkezésre

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A közgazdaságtant gyakran úgy írják le, mint annak tanulmányozását, hogy az egyének, csoportok, társadalmak hogyan döntenek vagy kell dönteniük, ha szűkösek az erőforrások. A gazdasági elemzés fogalmait és eszközeit egyre több területen használják, mint például a menedzsmenttudomány vagy a politológia, a kormányzat, a jog vagy a nemzetközi kapcsolatok.

A Sabancı Egyetem Egyetemi Gazdasági Programjának célja, hogy szigorú alapokat biztosítson a hallgatóknak a gazdaságelméletben és alkalmazásaiban. A program úgy van felépítve, hogy számos érdeklődési kört szolgáljon: A közgazdaságtudomány mélyebb kitettsége iránt érdeklődő hallgatók számára a program magasabb szintű kurzusokat és orientációt kínál a posztgraduális tanulmányokhoz. Azok a hallgatók, akik hivatásos közgazdászként kívánnak szolgálni a magán- vagy az állami szektorban, a program fejleszti a makro- vagy ágazati gazdasági elemzéshez, valamint a monetáris, költségvetési vagy szabályozási politikák értékeléséhez, megfogalmazásához, végrehajtásához szükséges készségeket. Azoknak a hallgatóknak, akik üzleti és menedzsment karriert szeretnének folytatni, a program stratégiai elemzésről és olyan témákról kínál tanfolyamokat, mint a számvitel, a pénzügy, a marketing.

A program célkitűzései

Az egyetemi közgazdaságtan program szigorú alapokat nyújt a hallgatóknak a gazdaságelméletben és alkalmazásaiban. Minden diák szilárd alapismereteket kap a bölcsészettudományokból, a természettudományokból és a matematikából. A közgazdasági program úgy van felépítve, hogy sokféle érdeklődést szolgáljon. A diákok koncentrálhatnak a szakpolitikai elemzésre és értékelésre, követhetik az üzleti és menedzsment irányultságot a stratégia, a pénzügyek és a marketing kurzusokon, vagy az elméletekre és a matematikára összpontosítva akadémiai orientációban.

Oktatási rendszer

Az SU -n a hallgatóknak lehetőségük van választani szakukat az első vagy a második tanév után. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy eldöntsék, milyen programot tanuljanak az egyetemen, jobban megértve a felsőoktatást, valamint saját tudományos és szakmai érdeklődésüket és tehetségüket.

Oktatási közeg és nyelvtudás

A Sabancı Egyetem oktatási közege az angol. Minden egyetemi hallgató köteles elvégezni a Sabancı Egyetemi Angol Nyelvvizsgát (ELAE). Azok a diákok, akik sikeresen teljesítik ezt a vizsgát, megkezdik egyetemi tanulmányaikat, míg azok, akik nem felelnek meg az angol nyelvtudás követelményeinek, beiratkoznak a Nyelvi Iskolába. A Nyelvi Iskola az angol előkészítő iskola, ahol a diákok egy félévet vagy egy évet tanulnak angolul, angol nyelvtudásuk szintjétől függően.

Azok a hallgatók jogosultak alapképzésbe, akik igazolhatják, hogy az egyetem által meghatározott szinten letették valamelyik nemzeti és/vagy nemzetközi idegen nyelvvizsgát. Kérjük, látogasson el weboldalunkra, ahol többet tudhat meg az elfogadott vizsgákról és az előkészítő iskolai felmentés eredményeiről: https://www.sabanciuniv.edu/en/faculties-programs-exemption-exams

Kövess minket a közösségi médiában

Instagram

Facebook

LinkedIn

Twitter

Youtube

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor in Business and Economics
    • Bologna, Olaszország
  • BA (Hons) az üzleti életben
    • Lincoln, Egyesült Királyság
  • Üzleti és közgazdasági tudományos tanulmányok angol nyelven (MONTEB)
    • Podgorica, Motenegro