Keystone logo
Sabanci University

Sabanci University

Sabanci University

Bevezetés

Világszínvonalú karának, globálisan rangsorolt angol nyelvű oktatásának és megfizethető tandíjának a hasonlóan rangsorolt egyetemekhez képest a SU-ban Törökországban lehet tanulni. Az egyetem erõs ösztöndíjakat nyújt minden nemzet és minden oktatási terület hallgatói számára, garantálva a minõség számára hozzáférhetõ oktatást. Az SU minden programot kínál zöld campusán, Isztambulban, Isztambulban, Tuzla-ban.

A tudomány, a technológia és a társadalmi struktúrák napról napra előrehaladtával a világnak több képzett személyre van szüksége, akik rendelkeznek azokkal a tudással és készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világ bármely pontján karriert folytassanak. Ennek a sürgető problémának a tudatában a Sabancı Csoport 1994-ben úgy döntött, hogy létrehoz egy "világegyetemet" a Sabancı Alapítvány vezetésével. A Sabancı Egyetem, a Sabancı Csoport legátfogóbb társadalmi felelősségvállalási projektje az oktatás területén 1995 nyarán, egy keresőkonferencián került elvetésre. Jelenleg a Sabancı Egyetem a legmagasabb rangú török egyetem a THE World University rangsorában, és az 500-600 között található.

A Sabancı Holding stratégiai portfólió társaság, amely a Csoport ökoszisztémájának hozzáadott értékteremtésére összpontosít, és prioritást élvez a nagy teljesítményű kultúra mellett. A Sabancı csoport vállalatai jelenleg 12 országban működnek. A Sabancı Group 70 vállalatot és 60 000 alkalmazottat foglalkoztat. Ezek a vállalkozások együttesen jelentősen hozzájárultak Törökország gazdaságának fejlődéséhez. A Sabancı Holding saját részvényei, valamint 11 leányvállalatának részvényei a Borsa Istanbul (BIST) tőzsdén vannak jegyezve, és a török részvénypiac teljes piaci kapitalizációjának 8,1% -át teszik ki.

Oktatás

Az egyetem interdiszciplináris oktatást nyújt három karján, tizenegy egyetemi programmal. Az SU-n a hallgatóknak lehetősége van az első vagy második tanév után választani a fővállalkozóikat. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy eldönthessék, hogy melyik programot kívánják az egyetemen tanulmányozni, és jobban megértsék a felsőoktatást, a saját akadémiai és karrier érdeklődésüket, valamint a tehetségüket.

Kutatás

Sabanci University Törökország egyik leginnovatívabb és kutatásorientált egyeteme. Filozófiája részeként az egyetem célja, hogy kutatási erőfeszítéseit elsősorban alkalmazott és stratégiai kutatások felé irányítsa, amelyek célja a tudás fejlesztése, a tanítás támogatása és a közösség fejlődéséhez való hozzájárulás. Az egyetem számos laboratóriummal és kutatóközponttal büszkélkedhet, köztük a régió legfejlettebb nanotechnológiai kutató- és alkalmazóközpontjával. Az SU rendelkezik a legmagasabb kutatási bevétellel egy oktatónként az összes török egyetem közül.

Karrier kilátások

A Sabanci University végzett hallgatókat nagyra értékelik minden ágazatban és számos országban mind szakmailag, mind a tudományos életben. A diplomások 96% -a a diploma megszerzése után egy éven belül elhelyezkedik. Az öregdiákok 81% -a szakmai karriert folytat jól ismert vállalatokban. Az Unilever, az Accenture, a Procter & Gamble, a Ford és a Deloitte & Touche azok közé a vállalatok közé tartoznak, amelyekben öregdiákjaink tovább dolgoztak.

Az SU diploma akkor is értékes, ha tudományos karriert szeretne folytatni. Az egyetemek, amelyeket diplomásaink választottak a posztgraduális iskola célpontjaiként, a Carnegie Mellon Egyetem, a Kaliforniai Egyetem, a Politecnico di Milano, a Bostoni Egyetem, a Harvard Egyetem, a Brown Egyetem, a Stanford Egyetem és a Massachusettsi Egyetem.

Minden SU hallgatónak kötelező gyakorlatot kell végeznie a diploma megszerzése előtt. A SU karrierfejlesztési és gyakornoki irodája, amely karrier-tanácsadást nyújt a hallgatók számára, szintén számos munka- és gyakorlati lehetőséget kínál a SU hallgatók számára világszerte, és egyetemi toborzási rendezvényeket tart egy ismert cégeknél.

Campus jellemzői

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Istanbul

   Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 Tuzla, 34956, Istanbul

   Kérdések