Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore

S P Jain School of Global Management Singapore

S P Jain School of Global Management Singapore

Bevezetés

Egy nagyon kellemes és barátságos légkörű a szingapúri egyetemen.

A burjánzó campus kertekkel körülvett és a lombozat több olyan felújított műemlékek elosztva hét hektáros, és közel van a belvároshoz Szingapúrban. Könnyen megközelíthető közúton, a buszmegálló csak kívülről a campus, hogy a közelében más helyi iskolák, orvosi rendelők, kórházak, 24 órás élelmiszer üzletek, mint 7-11 és hipermarketek, valamint a rekreációs, vásárlási és vállalati központok. És a programok futnak Szingapúr campus Global MBA, BBA, MGB és az Executive MBA.

A különböző épületek a campus ház tantermek, oktatási központok, könyvtár és több más lehetőség. Tanterem többszintű, és felszerelt state-of-the-art audio és video equipment.There 7 előadótermek (négy pedig 157 sq.mt., kettő pedig 80 sq.mt. és egy 58 sq.mt.). Két szemináriumi termek (az egyik 114,5 sq.mt. és a többi 75,5 sqmt) is használják előadások alkalmanként.

A kávézó kínál a különböző multinacionális konyha előírja, hogy az élelmiszer-követelményeket a hallgató community.There is szendvicsbár az egyetem egy gyors falatot. Miután osztályok, diákok azt a lehetőséget, hogy frissítse és megfiatalítani gyakorlása a házon belüli tornaterem, elkényezteti a különböző játékok, mint a kosárlabda és asztalitenisz, vagy egyszerűen csak sétáljon nagyokat körül a campus, vagy a Mt. Faber Sky Walk kívül található a campus.

Ranglista és elismerése

Az Economist most helyet SP Jain Teljes munkaidőben MBA program, mint # 95.

Forbes rangsorolt ​​SP Jain Global MBA # 5 Ázsiában: Legjobb nemzetközi üzleti iskolák 2013 SP Jain School of Global Management (SP Jain) Global MBA program helyre került a Top 20 MBA program a világon a Forbes legjobb üzleti iskolák (International) rangsor 2013.

SP Jain helyre került # 11 a világon a legjobb nemzetközi 1 éves MBA program "kategóriában és a # 19 a világon a legjobb nemzetközi MBA programok kategóriában, amely rangsorolja egyaránt egy év és két éves MBA program.

A rangsort a régiókban működünk:

 • Ázsia: # 5
 • India: # 1 (Mi vagyunk az egyetlen iskola indiai eredetű, hogy a listán)
 • Egyesült Arab Emírségek: # 1 (mi vagyunk az egyetlen iskola, hogy a listán)
 • Szingapúr: # 3 (INSEAD és a Szingapúri Nemzeti Egyetem is előttünk járnak)
 • Ausztrália: # 1 (University of New South Wales, az egyetlen ausztrál iskola a # 24 a listán)

Minden SP Jain nappali tagozatos hallgatók élni és tanulni nem egy, hanem legalább három különböző városban.

A Dubai üzleti tevékenysége különbözik attól, hogy üzletet folytat Szingapúrban, Ausztráliában vagy akár az Egyesült Államokban. Lehet, hogy egy nagy sikert aratott a hazájában, hanem egy szerencsétlen hiba másik, ha nem értik, hogy az üzleti gyakorlat, a politikai rendszerek és a fogyasztói preferenciák eltérő lehet.

Segítve a diákok megértsék, ez olyasmi, amit, az SP Jain, do egyedileg keresztül multi-campus tanulás modellje. Minden SP Jain nappali tagozatos hallgatók élni és tanulni nem egy, hanem legalább három különböző városban. Van egyetemen Dubaiban, Mumbai, Szingapúrban és Sydney. Tehát amellett, hogy a tanulás a különböző eszközöket az üzleti (mint a legtöbb diák), SP Jain diákok megértsék a globális jellegű üzleti a legmeggyőzőbb módon - át tényleges kitettség különböző kultúrákat, politikai meggyőződés, a hagyományok és a technológiai újítások.

Akkreditációs

Felsőoktatás Minőség és Standards Agency, Ausztrália

SP Jain által akkreditált Felsőoktatási Minőség és Standards Agency (TEQSA), Ausztráliában. Végén a program, a diákok ruházzák egy ausztrál mértékben. Ez nagymértékben növeli a nemzetközi elfogadottság mértékét, ezáltal lendületet a felsőoktatás és a karrier, globálisan.

A tudás és a Human Development Authority (KHDA), kormány Dubai, UAE SP Jain engedélyét a tudás és a Human Development Authority (KHDA), kormány Dubai, UAE A tudományos képesítések által nyújtott SP Jain és tanúsította KHDA kerülnek elszámolásra a Emirátus Dubai, az összes állami és magán intézmények minden célra.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Singapore

  S P Jain School of Global Management, 10, Hyderabad Road, Off Alexandra Road

  • Sydney

   Sydney, Ausztrália

   Kérdések