Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rutgers - The State University of New Jersey

Rutgers - The State University of New Jersey

Rutgers - The State University of New Jersey

Bevezetés

Rutgers, a New Jersey-i Állami Egyetem, Amerika legmagasabb rangú, legkülönbözőbb állami kutatási egyetemei közé tartozik. A legrégebbi, legnagyobb és legmagasabb rangú állami egyetem a New York / New Jersey nagyvárosi térségben, főbb helyszíneinken, három New Jersey városban található meg, és lábnyomunk a régió körül látható. Tudományos, egészségügyi és kutatási erőmű vagyunk és a lehetőségek egyeteme vagyunk.

Egyetemi misszió

Mint a nemzet egyik vezető átfogó állami kutatási egyeteme, a Rutgers, a New Jersey-i Állami Egyetem háromszeres küldetése:

New Jersey-i lakosok oktatási igényeinek biztosítása az egyetemi, posztgraduális és továbbképzési programokon keresztül;

innovatív kutatások elvégzése, amelyek hozzájárulnak az állam orvosi, környezeti, társadalmi és kulturális jólétéhez, valamint elősegítik a gazdaságot és az állam vállalkozásait és iparágait; és

közszolgáltatás elvégzése az állam lakosainak, valamint helyi, megyei és állami kormányainak igényeinek támogatása érdekében.

Az egyetem küldetésének minden alkotóeleme megerősíti és támogatja a másik kettőt.

A New Jersey-i Egyetemként a Rutgers elkötelezett a legmagasabb szintű kiválósági szintnek megfelelő oktatás, az új teret lebontó kutatások elvégzése, valamint olyan szolgáltatások, megoldások és klinikai ellátás nyújtása terén, amelyek segítenek az egyéneknek és a helyi, nemzeti és globális közösségek, ahol élnek.

Olyan sok lehetőség ...

Több száz diplomamunka, New Jersey-i helyszíneken és 71 000 hallgatóval együtt Rutgers mindenki számára kínál valamit. Mivel az egyetemen minden méretű - kicsi, közepes és nagy - jön, kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Helyszínek

  • New Brunswick

    New Brunswick, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések