Keystone logo
Rosemont College

Rosemont College

Rosemont College

Bevezetés

Rosemont College egy olyan közösség, az élethosszig tartó tanulók szentelt tudományos kiválóság és serkentve öröm a törekvés a tudás. Rosemont College kialakítására törekszik minden tagja a közösség nyitott és kritikus elmék, a képesség, hogy indokolt morális döntéseket, és a felelősségérzet, hogy szolgálja mások a globális társadalom.

Gyökerezve katolicizmus, Rosemont üdvözöl minden hitű és vezérelvei Cornelia Connelly és a Társaság a Szent Gyermek Jézus, hogy megfeleljen az igényeinek a idő.

Rosemont College értékek:

Bízz és tisztelet a méltóság minden ember; Sokféleségre kötelezettségvállalását, hogy az interkulturális közösség; Kitartást, bátorságot előmozdításában igazságosság együttérzéssel; Gondoskodás a Föld, mint a mi közös otthon.

A misszió Rosemont College folyik az oktatási filozófiája a támogató vallási gyülekezet, amely megnyitotta Rosemont 1921, a Társaság Szent Gyermek Jézus. Ez a filozófia szellemétől áthatott és nevelési elvek az Alapító a Társaság, Cornelia Connelly. Ez szent gyermek oktatás egy világosan meghatározott, mégis rugalmas ideális gyökerezik a keresztény értékek és kifejezések, ráhangolva a tanulási lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy válaszoljon az élet öröm, lelkesedés és együttérzés. Az egyetlen College világméretű hálózata Szent Gyermek oktatási intézmények, Rosemont alapját az a szent gyermek filozófia, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy megfeleljen a sokféleség, és változik bízik saját ajándéka és Isten, aki tette szövetséget kötött az emberi család.

történelem

Rosemont College 1921-ben alakult a Társaság Szent Gyermek Jézus.

Az intézmény első napokban a jelen, a SHCJ alapítónő, Cornelia Connelly volt a hajtóereje Rosemont töltöttségi hogy oktassák a diákok ", hogy találkozzék a kor", amely már szerves része a növekedés a testület.

Rosemont található 56 hektáros történelmi lakónegyedben Rosemont, Pennsylvania, 11 mérföldre nyugatra Philadelphia az elővárosi fővonal. A testület ismert a kiváló tanulmányi hírnevét és fejlesztésére fordított szellemi, lelki és érzelmi jólétét minden tanuló számára.

Az elmúlt év Rosemont mára "találkozzék a kor", a fejlődő, mint egy kollégium három iskola: a Egyetemi Kollégium és az iskolák Graduate és szakmai tanulmányok.

Május 30-án, 2008-ban a Kuratórium Rosemont College jóváhagyott stratégiai tervet, amely hangsúlyozta, és bővítette a Főiskola felvételi, programok, és jó hírnevét azáltal, hogy elfogadjuk co-oktatás, partnerségek, és az online oktatás. 2009-ben a főiskola nyitotta meg kapuit az egyetemi szintű, hogy valamennyi érdekelt és szakképzett nők és férfiak, egységesítése az Akadémia három iskola és bővítése az Akadémia küldetése, hogy egy "közösség a tanulók. Ugyanebben az évben az iskolák Graduate és Szakmai kapott akkreditációt kínál teljesen online képzési programok a Közel Államok Bizottság Felsőoktatási tanulmányok.

Rosemont gazdagítja kínálatát a kiterjedt együttműködés számos vele szomszédos oktatási intézmények, mint a Villanova Egyetem, Keleti Egyetem, Cabrini College, Immaculata Egyetem, és mások. Rosemont létrehozott partnerségek révén artikuláció megállapodások Drexel és a Temple egyetem kínál pre-med, kettős fokos és a becsület programokat.

A testület ér el, hogy a közösség által, mely különböző nem-hitel programok és egy egyedülálló "Forum" program a férfiak és a nők minden korosztály, továbbá a az egyetemen művészeti kiállítások és kulturális programok.

Rosemont mintegy 8000 élő öregdiákok. Ezek megtalálhatók a magas rangú pozíciókat a tudomány és az orvostudomány, a könyvkiadás, a politika, az üzleti, oktatási, jogi, és a művészetek. Rosemont következetesen rangsorolva a US News and World Report, és is nevezték, hogy a John Templeton Alapítvány Honor Roll és a "Character-Building főiskolák" és a "College of megkülönböztetése." Rosemont egyik 218 főiskolák neve "The Best Northeastern Főiskolák "The Princeton Review. Rosemont biztosítja a nők és a férfiak minden korosztály és háttérrel egy oktatási és lelki alapot, amelynek célja, hogy segítsen nekik elérni legnagyobb potenciállal.

Rosemont elkötelezett a felkészítik az egyéneket, hogy megfeleljen a kihívásoknak az idők, és hogy felelősségteljesen és hatékonyan az állandóan változó világban.

A tények

Alapítva: 1921 Elhelyezkedés: Suburban. Tizenegy mérföldre nyugatra Center City Philadelphia Karakter: Katolikus - Society Szent Gyermek Jézus Típus: Privát; Bölcsészettudományi Összesen beiskolázási: 1103 Egyetemi Beiratkozás: 597 Graduate Beiratkozás: 506 Diák-tanár arány: 10: 1 Átlagos osztálylétszám: 12 Egyetemi Kollégium Tandíj és díjak 2015-2016 tanévben: $ 31520 Egyetemi Kollégium Tandíj és díjak 2016-2017 tanévben: $ 18500 Szoba és teljes ellátás 2015-2016: Basic kétágyas; magában foglalja az e-mail és Internet szolgáltatás: $ 13.400 évente Szoba és teljes ellátás 2016-2017: Basic kétágyas; magában foglalja az e-mail és Internet szolgáltatás: $ 11.500 évente School of Graduate Studies tandíj 2015-2016 tanévben: $ 640 / credit hour School of Professional Studies tandíj 2015-2016 tanévben: $ 540 / credit hour Atlétika Division: NCAA III Férfi sport: sífutó, kosárlabda, lacrosse, golf, foci, tenisz és Női sport: sífutó, kosárlabda, lacrosse, foci, softball, tenisz, röplabda és Akkreditáció: Rosemont által akkreditált Közép Államok Bizottság Felsőoktatási, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Rosemont

    Rosemont College 1400 Montgomery Avenue, 19010, Rosemont

Kérdések