Keystone logo
Riga Technical University

Riga Technical University

Riga Technical University

Bevezetés

Riga Technical University : az elismert lett vezető a felsőoktatás globális határán Az 1862-ben alapított Riga Technical University (RTU) egy jól megalapozott egyetem, amely erős nemzetközi profillal büszkélkedhet. A balti államok legrégebbi műszaki egyeteme, az RTU tavaly ünnepelte fennállásának 160. évfordulóját, és kilenc karra bővült 61 angol nyelvű képzési programmal, amelyek világszínvonalú oktatást kínálnak számos nagy igényű karrierterületen, beleértve a számítástechnikát, a gépészetet és az elektronikát. és az anyagtudomány. A 14 000 fős beiratkozással, köztük 4 000 nemzetközi diákkal, akik több mint 105 különböző országot képviselnek, az RTU rendkívül sokszínű közösséget kínál a hallgatók, oktatók és munkatársak számára.

Az RTU előnye

 • Tanuljon az RTU világszínvonalú oktatóival, és vegye igénybe az emberek, az információ és a technológia találkozási pontjában tevékenykedő, elkötelezett kutatói mentorokat.
 • Gazdag tanulási tapasztalatok, amelyek széleskörű műszaki oktatást és mély szakterületi ismereteket biztosítanak.
 • Virágzó egyetemi közösség, amely dinamikus egyetemi kultúra köré épül.
 • Transzformatív tanulási környezet, amelyet a társadalmi elkötelezettség vezérel a világ megváltoztatása iránti vágy.
 • Bővítse globális hálózatát Rigában, amely egy csúcstechnológiás melegágya a kisváros történelmi varázsával.
 • Gyorsítsa fel a személyes fejlődést egy olyan egyetemen, amely értékeli az eredetiséget, a találékonyságot, az őszinteséget és a bátorságot.

Az RTU emberei több mint 160 éve feszegették a tudás határait és mertek álmodni. Öregdiákjaink között vannak Nobel-díjasok, olimpikonok, elnökök, tudományos úttörők, vállalkozók és élvonalbeli kutatók. Sok minden változott 1862 óta, de ezekben az években egy dolog ugyanaz maradt: az RTU hallgatói ötletesek és innovatívak, és utat mutatnak egy jobb jövő felé. Az RTU hallgatói készen állnak a holnapra. Te?

Belépők

Helyszínek

 • Riga

  Ķīpsalas iela,6a, 1048, Riga

  Kérdések