Keystone logo
Rider University

Rider University

Rider University

Bevezetés

Rider University ideális úti cél a nemzetközi hallgatók számára, akik átalakító oktatási tapasztalatot keresnek egy barátságos közösségben. A New Jersey állambeli Lawrenceville-ben, New Yorktól és Philadelphiától mindössze 60 percre található Rider pezsgő egyetemi életet kínál változatos hallgatói létszámmal a világ minden tájáról.

A Ridernél a diákok több mint 100 egyetemi és posztgraduális program közül választhatnak számos területen, beleértve az üzleti életet, az oktatást, a művészeteket, a tudományokat és egyebeket. Világszínvonalú oktatóink arra törekednek, hogy a hallgatók személyre szabott oktatásban részesüljenek, amely ötvözi a szigorú tudományos kurzusokat olyan tapasztalati tanulási lehetőségekkel, mint a szakmai gyakorlatok, kutatási projektek és külföldi tanulmányi programok.

Rider University arról ismert, hogy elkötelezetten segíti a hallgatókat mind tanulmányi, mind személyes sikerekben. Támogató közösségünkben akadémiai tanácsadók, kortárs mentorok és karrier-tanácsadók állnak, akik minden lépésben segítik a hallgatókat. Nagy hangsúlyt fektetve a vezetésfejlesztésre, a Rider felvértezi a tanulókat azokkal a készségekkel, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeres és etikus vezetőkké váljanak választott területükön.

Az osztálytermen túl a Rider nyüzsgő egyetemi közösséget kínál több mint 150 diák által vezetett szervezettel, az NCAA Division I. atlétikával, valamint egy erőteljes művészeti és kulturális színtérrel.

Rider University úgy gondoljuk, hogy az oktatásnak többnek kell lennie egy diplománál – életet megváltoztató tapasztalatnak kell lennie. A tudományos kiválóság, a személyre szabott figyelem és a dinamikus egyetemi élet iránti erős elkötelezettségünknek köszönhetően a világ minden tájáról meghívjuk a hallgatókat, hogy csatlakozzanak közösségünkhöz, és fedezzék fel valódi potenciáljukat.

Helyszínek

  • Lawrence Township

    Lawrenceville Road,2083, 08648, Lawrence Township

    Kérdések