Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Bevezetés

Regent College London egy kiemelkedő felsőoktatási intézmény, amely London nyüzsgő szívében, az Egyesült Királyságban található. A változatos akadémiai programjairól híres egyetemi és posztgraduális kurzusok széles skáláját kínálja olyan tudományterületeken, mint az üzleti élet, a számítástechnika, az egészségügy és a szociális ellátás. Az akadémiai kiválóság és a multikulturális környezet iránti elkötelezettséggel Regent College London olyan világszínvonalú oktatást biztosít a hallgatóknak, amely felvértezi őket a választott szakterületükön való boldoguláshoz szükséges ismeretekkel és készségekkel. Fedezze fel a Regent College London által kínált lehetőségeket és tapasztalatokat, és induljon el a tudományos és személyes fejlődés útjára a világ egyik legdinamikusabb városában.

Sokszínű közösség vagyunk, amely aktívan támogatja a tanulást és az oktatást, több mint 20 éves sikerrel az Egyesült Királyság felsőoktatásán belül. Bármilyen hátterű hallgatókat szívesen látunk, és támogató, befogadó környezetet és pozitív kultúrát ápolunk.

Tudjon meg többet tantárgyainkról és az általunk kínált kurzusokról.

 • Üzlet és vállalkozás
 • Mérnöki munka és számítástechnika
 • Egészség- és sporttudomány
 • Törvény

Rugalmas tanulás az Ön életmódjához

A modern élet mozgalmas és megerőltető. Hiszünk abban, hogy a rugalmas, személyre szabott tanulás a kortárs oktatás alapja. Ezért kínáljuk:

 • nappali, esti és hétvégi oktatás
 • több tanulmányi helyszín London-szerte
 • diákfejlesztő foglalkozások személyes és szakmai fejlődésének fokozása érdekében
 • A karakterbe való gondolkodás; ingyenes transzformációs tanulási programcsomag

A tanulói tapasztalat előtérbe helyezése

A Regent egyedülálló hallgatói élményt kínál, amely minden más egyetemtől megkülönböztethető. Ezt a kiváló tanítás, a pozitív kultúra és a páratlan hallgatói támogatás jellemzi. Diákjaink egyetértenek ezzel, így a legutóbbi National Student Survey (NSS) általános elégedettségére 93%-os értékelést adtunk.

Történelem és látomás

Regent College London 2010-ben alakult a Regent Group, a Pankaj család által alapított oktatási, képzési és befektetés-menedzsment üzletág részeként. Gazdag és sikeres történelmünk osztozik az oktatásban, amelyet kompakt campusok, kis létszámú, koncentrált osztályok és páratlan támogatás jellemez.

A főiskola kezdetben Wembleyben nyílt meg, ahol BTEC felsőfokú nemzeti okleveleket adtak át, és alternatív továbblépési utakat biztosítottak a hallgatóknak a felsőoktatásba. 2013-ban megnyitottuk a nagyközönség számára a beléptetést, hogy tükrözzük elkötelezettségünket a hozzáférés és a részvétel szélesítése iránt. Azóta a Pearson által jóváhagyott HND üzleti programokat szállítunk. Bővítettük felsőoktatási kínálatunkat is, egyetemi partnerek gyűjteményével együttműködve alapozóévi útvonalak, alapképzési, alapképzési, feltöltő és mesterképzési képzések biztosítására.

Főiskolaként számos célt értünk el, például a QAA Higher Education Review pozitív eredményét, a National Student Survey kiváló eredményeit, öt egyetemi helyszín megnyitását London-szerte, és természetesen diákjainknak élethosszig tartó céljaik és törekvéseik elérését.

A látomásunk

Célunk, hogy 2025 és 2030 között az Egyesült Királyság első valóban technológiailag támogatott brit egyeteme legyünk, globális márkával és kampusszal 2025 és 2030 között. Célunk, hogy világszerte kiemelkedő oktatást és hallgatói élményt nyújtsunk a tanulóknak.

Belépők

Belépési követelmények belföldi és EU-s diákok számára

A Regent közösség nyitott és szeretettel várja a világ minden tájáról érkező diákokat. Ha Ön hazai otthontanuló, akkor a kurzus oldalain megtalálja a belépési feltételeket. Az EU-s diákok számára az alábbi listában keresse meg országát, hogy többet megtudjon az országába való belépés feltételeiről.

Az Egyesült Királyság EU-ból való kilépését követően az Egyesült Királyság kormánya 2020. június 23-án bejelentette, hogy az EU, más EGT és Svájc állampolgárai a továbbiakban nem jogosultak az otthoni illeték státuszára, valamint a Student Finance England kurzusokra vonatkozó alapképzési, posztgraduális és haladó hallgatói pénzügyi támogatására. tanévtől kezdődően a 2021/22-es és azt követően.

Ez a változás nem vonatkozik az Egyesült Királyságban vagy Írországban élő ír állampolgárokra, akiknek joga a tanuláshoz, valamint az ellátásokhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez kölcsönösségi alapon megmarad az Egyesült Királyság és az ír állampolgárok számára a Common Travel Area megállapodás értelmében. Az e mentességen kívül eső hallgatók nemzetközi tanfolyami díjakat kötelesek fizetni.

Vízumkövetelmények

A Graduate vízum útvonal az Egyesült Királyságban tartózkodó nemzetközi hallgatók számára elérhető vízum, akik szeretnének dolgozni vagy munkát keresni egy felsőoktatási szolgáltatónál végzett sikeres egyetemi vagy magasabb szintű diploma megszerzése után.

Regent College London egy felsőoktatási szolgáltató, amely megfelel a megfelelőségnek. A Graduate vízumútvonal nem szponzorált, ami azt jelenti, hogy nem támogatjuk Önt ezen a vízumúton.

Az ezen az útvonalon jelentkező kérelmezők (amint megadták) két évre szóló vízumot kapnak.

Ezen az útvonalon nincs karbantartási igény, ami azt jelenti, hogy nem kell egy meghatározott összeget felmutatnia a bankszámláján, mint ahogyan azt a diákvízum igénylésekor tette volna.

Regent College London képesítésének megszerzésével automatikusan megfelel az angol nyelvi követelménynek, mivel olyan képesítéssel rendelkezik, amelyet angol nyelven tanítanak.

Vízumkérelem információk és útmutatás

Ha egy új országba költözik tanulni, túlságosan nehéz lehet, és eltarthat egy ideig, hogy megismerje az új környezetet és tanfolyamot. Ez az oldal minden lényeges információt és útmutatást tartalmaz, amelyek segítenek megérteni a vízum- és bevándorlási folyamatot, mielőtt elkezdené nálunk tanulmányait.

Vízum dokumentumok és további információk

 • Biometrikus tartózkodási engedély (BRP)
 • A tanulmányok elfogadásának megerősítése (CAS)
 • Dokumentumfordítások
 • Személyes nyilatkozat
 • Tuberkulózis teszt és bizonyítvány
 • Bevándorlási egészségügyi pótdíj (IHS)
 • Munka a tanulmányai alatt
 • Elutasítások

Öregdiák statisztika

Helyszínek

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Kérdések