Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Bevezetés

A RETI az egyetlen olyan magánoktatási intézmény, amely oktatást és képzést biztosít, kombinálva egy Diploma Programot az ipari biztonsági tanúsítványok különböző kiválasztásával.

Az ipari biztonsági tanúsítványokat a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet, a Munkahelyi Biztonsági Minisztérium akkreditálja

Egy 7,1 hektáros campuson Ranaco létrehozta a Ranaco Education programot

A RETI-nál felismertük, hogy az iparágak a tudást, a kompetenciákat, a puha készségeket és a proaktív biztonsági készségeket kívánják alkalmazni. Az iparágak azonban nem rendelkeznek elegendő erőforrással saját alkalmazottaik képzésére.

Ennek orvoslása érdekében a RETI összekapcsolja az oktatási és képzési programokat a házon belüli és a külső hálózati iparágak igényeihez.

Közelében található 19 petrolkémiai üzemek, 5 fő kikötők és terminálok, 1500 kis- és közepes ipari területek és több mint 100 tengeri fúrótornyok, Réti a hub e képzési és oktatási kezdeményezések.

Közös értékek

Ipari fókusz

Hisszük, hogy az iparági igények kielégítésére való összpontosítás alapvető fontosságú bármely sikeres, hosszú távú partnerséghez.

Csapatmunka

Hiszünk abban, hogy kollektív készségeinket, ismereteinket és tapasztalatainkat felhasználjuk a diákok szükségleteinek kielégítésére. Csapatmunka és elkötelezettségünk révén erőnkre építünk, hogy teljes körűen kihasználhassuk a lehetőségeinket és közös jövőképünket.

közlés

Meggyőződésünk, hogy a nyílt kommunikáció elengedhetetlen ahhoz, hogy bizalmunkat és megértésünket a diákunkkal, a népünkkel, a részvényeseinkkel és az általunk szolgáltatott országgal megteremtjük Csak ezután találkozhatunk az ipari szükségletekkel, az emberek törekvéseivel és a részvényeseinkkel.

Innováció

Hiszünk a népünk kreativitásában és a képességünkben, hogy új ötletekkel járulunk hozzá a javuláshoz. Folyamatosan törekszünk arra, hogy innovatív módon hozzunk létre értékeket diákjaink számára.

Helyszínek

  • Kijal

    Kawasan Perindustrian Jakar II, Kemaman, Terengganu, 24000, Kijal

    Kérdések