Keystone logo
Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Bevezetés

A gyönyörű Mechref falu Damour városban található Rafik Hariri Egyetem Libanon egyik vezető egyeteme. A RHU 1999. szeptemberi megalakulása óta megőrzi az intézmény mögött álló férfi örökségét a minőségi felsőoktatásban, amely a határokon túlmutató határokon túlmutató hatást fejt ki.

ALAPÍTOTT

A Rafik Hariri Egyetem, amelynek célja, hogy megfizethető, magas színvonalú oktatást biztosítson, valamint a jól ismert és hozzáértő diplomások számára a libanoni és a regionális munkaerő-piaci igények kielégítése érdekében, valósággá vált, és először nyitotta meg kapuit 1999. szeptember 15-én a Főiskolán az 1947-es elnöki rendelet szerint. 75 fő hallgatói létszámmal nyitott meg. A Műszaki Főiskolák és Tudományos és Információs Rendszerek megalakulása után a RHU 2006. június 19-én az 17192. sz.

Kar

Több mint 100 különböző nemzetiségű oktatók széles körű tudományos és ipari tapasztalattal.

Alumni

Közel 2200 alumni, főleg Libanonban és más országokban, köztük KSA, UAE, Katar, Kanada, USA, Kuvait, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Omán és Ausztrália.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Mechref

  Mechref, , Mechref

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések