Keystone logo
Raffles Singapore

Raffles Singapore

Raffles Singapore

Bevezetés

Azóta, hogy 1990- ben Szingapúrban alapította az első egyetemet , a Raffles 19 főiskola és egyetem működésére nőtt 18 ország 18 városában .

Rugalmas iskolánk közötti transzferprogramunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy bármelyik Raffles kollégium és egyetem hálózatán tanuljanak, merítsenek bele különböző kultúrákba és éljenek tengerentúlon.

Azok a diákok, akik beiratkoztak a Raffles- ba, minőségi oktatást élveznek, és az iparág számára jól áttekinthető gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy javítsák karrierlehetőségüket .

A többnemzetiségű környezetben való tanulás lehetővé teszi hallgatóink számára, hogy bővítsék személyes hálózatukat, legyenek kitéve nemzetközi perspektíváknak, és nagyban növeljék a karrierlehetőségeket hazájukon túl.

A holisztikus oktatást magunkévá tesszük a kiváló gondolkodási folyamatok, a kommunikáció elsajátítása és az alapos és hatékony munkamódszerek megszerzése révén.

Tananyagunkat és pedagógiáinkat úgy alakítottuk ki, hogy az iparágra koncentrálódjanak és relevánsak legyenek. Diákjaink képesek kreativitással innoválni. A hallgatóink által szerzett készségek messze meghaladják a szakma tudását és szakértelmét, és meghatározzák a sikerhez vezető úton.

A látomásunk

Elképzelésünk, hogy a premier oktatási csoport legyen.

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minőségi oktatást és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtsunk intézményrendszerünkön keresztül.

Értékeink és kultúránk

Olyan tanulási környezetet biztosítunk, amely a sikeres karrierhez vezet, olyan oktatási tapasztalatok révén, amelyek elősegítik:

  • Társadalmi felelősség
  • Professzionális kiválóság a foglalkoztathatóság érdekében
  • Analitikus gondolkodás a problémamegoldáshoz
  • A kreativitás az innováció ösztönzésére
  • Vállalkozói szellem

Helyszínek

  • Singapore

    51 Merchant Rd, 058283, Singapore

Kérdések