Keystone logo
Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Bevezetés

Mintegy Raffles Riyadh

"A globális, magas színvonalú oktatás nem kell elhagynia a családját"

A Raffles egy csúcsminőségű magánoktatási szolgáltató, amely 1990 óta elismerte az 1990-es évek első számú design-szakosodott és posztgraduális iskoláját az ázsiai-csendes-óceáni térségben, és az egyik legjobb 50 design iskolát világszerte több mint 20 000 diplomás és jelenlegi jelentkezővel, a Raffles hálózat szakaszai 30 főiskolára 29 ország 12 országában Ázsiában, Ázsiában és Ausztráliában

Büszkén, hogy ez a globális nevelési tapasztalat 2013-ban Rijádból indult el a Közel-Keleten egy izgalmas közös vállalat a Raffles International Corporation és a Szaúd-Arábia egyik vezető és diverzifikált vállalkozásai között.

A Raffles International Education Corporation szakértelemmel Rijádba jön, a pályázók részesülhetnek előnyeikből, miközben a szeretteikhez közel kerülnek.

MOST Riyadh "DESIGNERS TO BE" lehetősége van felfedezni, alakítani, elérni, átadni és alkalmazni a tudást, hogy a legjobb formatervezővé váljon a következő nagy kiadók bármelyikében:

Divattervezés, ékszer dizájn, vizuális kommunikáció tervezés, divatmarketing

A Raffles-ban elkötelezettek vagyunk abban, hogy a designot mint ipar és a tervezők kreatív művészként népszerűsítik, akik szenvedélyüket keressék és kiválóságot nyertek, és ígéretét adják a Riyadh közösségnek egy új tehetséggyártási hullámnak, amely hozzájárul a tervkultúra általános kifinomultságához. "Szaúdi Design Hub".

Azzal a céllal, hogy vezető szerepet töltsön be a szakmákban és a társadalomban, a Raffles KSA küldetésében és csapatában szigorúan dolgozik, hangsúlyozva a szerepvállalás szerepét, biztosítva a női pályázók számára a szükséges ismereteket és készségeket ahhoz, hogy vállalkozóvá váljanak és a Design világában helyi szinten világszerte.

A nappali tagozatos tanulmányok és a beépített nemzetközi modellek az inspiráló és a horizont szélesítő környezetével együtt tükrözik a globális mozgalom és kultúra egyedülálló kitettségével rendelkező, jól felszerelt diákok elért eredményeit.

Globális felismerés

A Raffles Design Institute-nál végzett tanulmányok nemzetközileg elismert képesítéssel rendelkeznek. A fejlett diplomáját vagy diplomáját a Raffles College of Felsőoktatási Egyetem (RCHE), Szingapúr és az általa odaítélt diplomával együtt szállítjuk. Az RCHE a CPE és az EDU TRUST Singapore bejegyzett és hitelesített.

Mint ismeretes, a szingapúri oktatási normákat a világon a legmagasabbak közé sorolják. Az Advanced Diploma lehetővé teszi számodra, hogy folytassa tanulmányait és megkapja a Bachelor's Degree képesítését úgy, hogy csak egy további 4 feltételt tanulmányoz egy Raffles International vállalati fokozatot kiosztó helyeken, például Szingapúrban, Ausztráliában, Malajziában, Svájcban vagy Indiában.

Akkreditáció

A Raffles KSA a SAUDI ARABIA és a Közel-Keleten a legmagasabb akkreditált formatervezési bizonyítványokat nyújtja. Fejlett diplomainkat a Szingapúr Raffles Felsőoktatási Főiskolájával (RCHE) együtt adjuk ki és ítélik oda.

A Raffles College of Felsőoktatási Intézet (RCHE) a CPE (Private Education Council) Szingapúrban bejegyzett és az EDU TRUST Singapore által akkreditált.

Vízió, küldetés, filozófia

A Raffles Design Institute-nál végzett tanulmányok nemzetközileg elismert képesítéssel rendelkeznek. A diplomáját a Raffles College of Felsőoktatási Egyetem (RCHE) szingapúrjával szállítják, amelyet a CPE és az EDU TRUST regisztrált és hitelesített. A Raffles Riyadh nyolc szakasza tanulmányozása a fejlett diploma és a két felsőfokú felsőfokú végzettséggel rendelkező Raffles Főiskolákban lehetővé teszi, hogy Ön a főiskolai diplomáját a tervezés során elérje.

Szingapúr oktatási normái a világon a legmagasabbak közé tartoznak. Az Advanced Diploma és a Bachelor diploma lehetővé teszi, hogy folytassa az oktatás és a mesterképzés képesítése tanulmányozása csak egy újabb két feltételt a Raffles College Szingapúrban, a Chester University az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Malajziában, Indiában vagy Thaiföldön.

Helyszínek

  • Riyadh

    Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések