Keystone logo
Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Bevezetés

A fejlődés Qindao Főiskola (QDC) az elmúlt évtizedben jelentős a fejlesztés a felsőoktatás Kínában. Mi nőttek viszonylag szerény kezdetektől a magas rangú egyetemen egy tehetséges csapat a nemzetközi és a helyi tudósok és energikus campus közösség. A diákok QDC és tagjai a tágabb közösség a haszonélvezői ennek a kimenetele, mint együtt vagyunk most már készen áll, hogy megszilárdítsa ezt a sikert, hogy előre a társadalom és létrehozza magunkat, mint egy vezető egyetemen Kínában.

A több mint 16.000 diák, 1500 tagból áll, és több mint 47 fok, és diploma programok QDC már elismerten az egyik legjobb független főiskolák Kínában. A gyors növekedés azonban nem csökkentette a kultúra vivék intézmény emberi léptékű. Minden évben a diákok nagyon nagy aránya a tapasztalatok és támogatást kapnak a QDC.

A QDC, diák lehetőségek kiválasztásában tananyag alkalmas a személyes célok és karrier törekvéseit. Szakmai gyakorlat és munkalehetőségek hogy a diákok gyakorlati tapasztalatot szerezni elengedhetetlen a pályaválasztás, és a képzési programok úgy tervezték, egyeztetve a társadalomban. QDC megérti annak fontosságát, hogy az egyensúlyt a tudományos törekvés és a szabadidő a diákok, és széles körű tudományos, sport-, kulturális és rekreációs lehetőségeket. A diákok QDC, megszabaduljanak a több mint 45 diák klubok és szervezetek.

Ahogy QDC kovácsol előre bele célvonalat a második ötéves fejlesztési terv, ez így a növekvő hírnevét a kiválóság. Mi várja egy nagyobb diák, mint valaha, és vezessen be a szélesebb körű izgalmas, új kurzusok teljesíteni elkötelezettségünket, hogy egy széles körű, transzdiszciplináris oktatást a fiatalok számára a hazai és külföldi. Ahogy kezdeni ebben az új korszakban a felsőoktatás Kínában, nagyon remélem, hogy csatlakozik hozzánk. Ön biztos, hogy kényelmes helyet QDC. Bízunk benne, hogy útjaink átkelés hamarosan!

Helyszínek

  • Qingdao

    No.79, Tieqishan Road, Chengyang District, 266106, Qingdao

    Kérdések