Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Bevezetés

1882-ben alapított, Pacific Union College egy Hetednapi Adventista Christian College erős bölcsészettudományi hagyomány. Szívében a kaliforniai Napa Valley, a főiskola kínál egy teljesen akkreditált négy éves programot, és hangsúlyozza a tudományos kiválóság, a hiteles lelki élmény, és a szolgáltatás a helyi és globális közösségekben.

PUC küldetése

Pacific Union College egy Hetednapi Adventista tanulási közösség mely kiváló Krisztus-központú oktatás, amely felkészíti a tanulókat a termékeny élettartamuk hasznos humán szolgáltatás és kompromisszumok személyes integritását.

ACADEMICS

A főiskola már elismert nemzeti Liberal Arts College US News & World Report 2009 óta. Korábban PUC volt rangsorolva a felső szint a nyugati regionális főiskolák kategóriában 17 egymást követő évben. KKV sikerült fenntartani folyamatos akkreditációt a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok Senior főiskolai és egyetemi Bizottság (WSCUC) 1951 óta. A 2011-ben megújult WSCUC KKV teljes akkreditáció révén tavasszal 2018. A főiskola is által akkreditált Akkreditáló Egyesület Hetednapi Adventista iskolák, főiskolák és egyetemek. A főiskola foglalkoztat több mint 90 főállású oktatók és kínál több mint 70 fok és programoknak, valamint társult, főiskolai és egyetemi tanulmányok. A 13: 1 diák-tanár arány kiváló szintű tudományos támogatást és mentorálást. PUC idősek pontszám meghaladja az országos átlagot Major Field tesztek (MFT), a 95. percentilis rangsorolását, illetve az előzőekben az osztályok a matematika és a pszichológia 2015-ben. PUC nagy hagyománya van a magas elfogadási aránya az orvosi és fogorvosi iskolák és egyetemi programok. Alumni részt vettek a Loma Linda University, UC Davis School of Law, UCLA, a Yale és más neves intézmények. Kar magában Fulbright ösztöndíjasok és a Nemzeti Tudományos Alapítvány támogatási nyertesek.

Hit és Szolgálat

Több tucat napi bibliaórák, ima csoportok, és imádják lehetőségek sor az egész campus. A diákok részt több mint 20 közösségi információs programok szolgálják a helyi szomszédok és a rászorulók szerte a világon. Az on-campus KKV Church megtelik többször a héten, mint a campus család gyűjti össze, hogy imádják. A hit és a tanulás integrálva van az osztályban, ahol Christian professzorok táplálja hallgatók tanulmányi és lelki utazásokra. KKV küldött több mint 1300 diák misszionáriusok szolgálni a különböző országokban, beleértve Chilében, a Cseh Köztársaság, Kazahsztán, Kenya, a Marshall-szigetek és Dél-Korea. Iskolai szünetek ideális alkalommal szolgálja a diákok, akik részt hosszú távú projektek Nicaraguában, Fidzsi-szigetek, Brazília, és Arizona.

Elhelyezkedés

PUC a Napa Valley csak négy éves főiskolai. A cél campus található 70 mérföldre északra San Francisco és 60 mérföldre keletre, a Csendes-óceán. A campus ismerte el a legszebb kollégium a nemzet Newsweek magazin. A főiskola fenntartja több mint 30 mérföldre a gyalogos és kerékpáros utak. Az Albion Retreat and Learning Center, KKV campus a Mendocino Coast szolgál hazai bázis osztályok és visszavonul. PUC északi California elhelyezkedése könnyű hozzáférést biztosít a pihenés és szórakozás a San Francisco Bay Area, Sacramento Valley, Lake Tahoe, és azon túl.

Történetünk

A Kht történet azzal kezdődik, a Hetednapi Adventista Egyház, amely már régóta volt egy erős elkötelezettség az oktatás. Az 1800-as években és az 1900-as években az egyház létrehozott iskolák és főiskolák közelében nagy népesség központok egész Észak-Amerikában.

1874-ben az egyház alapította első főiskolát Battle Creek, Michigan. Néhány évvel később, a gyorsan növekvő California egyház kezdett keres egy jó hely egy iskola Észak-Kaliforniában.

Tizenöt mérföldre északra Santa Rosa, a szőlőskertek healdsburgi találtak ideális ingatlan és vásárolt egy impozáns, teljesen berendezett tégla szerkezet csak le Healdsburg főutcáján. Healdsburg Akadémia nyitott ott április 11-én, 1882-ben, két tanár és huszonhat diák. 1899-ben, hogy az tükrözze a bővülő tananyag, az iskola neve megváltozott Healdsburg College. 1906-ban lett Pacific Union College.

1909-ben az egyház megvásárolta a Angwin Resort fölött a hegyekben St. Helena. Vettek a föld és az épületek számára 60.000 $, és KKV szentelt a jelenlegi Angwin site szeptember 29, 1909. Az üdülőhely hotel, bowlingpálya, és családi házak váltak kollégiumok, osztálytermek, és a kari otthonok. A diákok és a tanárok együtt dolgoztak az épület egyéb építmények, gyakran fűrészáru takarítják a College tulajdonság.

Idővel, a campus látta a változásokat, és kalandjait a növekvő ország. Változások a létesítmények és programok tükröződik eltolódások a kultúra és a fejlődés, beleértve a jövés-menés a tej és tejtermékek, a csirke farm, és az ilyen tanfolyamok Kovácsolás és háztartástan. Idővel, a főiskola hozzáadott testnevelés szakon, a légi közlekedés és a film és televíziós programok, és más kortárs szakirányokon. Az iskola mindig is erős az oktatás, a vallás és a tudomány programok, különös tekintettel és a siker előtti orvosi képzés.

PUC volt az első iskola, hogy megfeleljen a felekezeti tanács Regents "szabványok főiskolai akkreditáció, 1932-ben. 1933 Kht akkreditálta a Northwest Szövetség a közép- és felsőfokú iskolák, a másik az első adventista főiskolák. Akkreditáció a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok jött 1951-ben.

Az egyik PUC legnagyobb hozzájárulást az adventista rendszer bevezetése volt diplomás munka 1934-ben a létesítmény egy nagyon sikeres nyári program az úgynevezett Advanced Bibliaiskolában. Miután a 1936 ülés, az iskola került át Washington, DC, és vált a Hetednapi Adventista Teológiai.

Ma a főiskola gyönyörű természeti környezetben és a kaliforniai stílus továbbra is szívesen száz diák minden évben, mely a közösség igazi tanulás és lelki hitelességét.

Helyszínek

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések