Keystone logo
Plymouth State University

Plymouth State University

Plymouth State University

Bevezetés

Plymouth State University egy regionális átfogó egyetemi kínál gazdag, diák-központú tanulási környezet egy beiratkozási mintegy 4300 egyetemi és mintegy 3000 végzős hallgatók. A 170 hektáros campus kínál New England klasszikus megjelenés kombinálva up-to-date létesítmények, beleértve a Lamson Könyvtár és tanulás Commons; Boyd Science Center; Langdon Woods, a LEED tanúsítvánnyal, környezettudatos kollégiumfejlesztés; és PSU legújabb tagját, a Welcome Center és Jégcsarnok.

Alapítva 1871-ben, mint egy tanárképző iskolát, Plymouth State University része a University of New Hampshire rendszer és akkreditált a New England Szövetsége iskolák és kollégiumok.

Található központi New Hampshire az átjáró a Fehér-hegység és a tavak régió a furcsa város Plymouth, PSU perceken belül síközpontok, tavak és parkok, és csak két óra Boston.

PSU tények

történelem

Alapítva 1871-ben, mint egy tanárképző iskolát Egy része a University of New Hampshire Rendszer Doktori programok kezdődött 1948

Student Profile

4105 egyetemi hallgatók 2088 férfi hallgatók 2017 női hallgatók 1346 Az első éves hallgatók 20 átlagos tanuló életkora 2130 végzős hallgatók

Kar Profile

193 professzorok és oktatók 84% -uk a doktori vagy terminál mértékben a saját területén 16: 1 diák-kar aránya (tartalmazza UG & GR)

Egyetemi tandíj (2014 - 2015)

In-állam: 10.700 $ Out-of-állam: 18.780 $

Campus Profile

Által akkreditált New England Szövetsége iskolák és kollégiumok 52 egyetemi szakok és 60+ egyetemi kiskorúak több mint 75 diplomáját és tanúsítási programok a művészetek, a tudományok, az üzleti és az oktatás. Szakok közé tartozik a Master of Arts, Master of Arts-ban Oktatás, Master of Business Administration, Master of Education, Master of Science, Certificate of Advanced Studies Graduate, és a Doctor of Education 21 átlagos egyetemi osztálylétszám 345,000+ kötet könyvtárunkban 80+ hallgatói klubok és szervezetek NCAA Division III - 24 atlétikai csapat Iskola Színek: zöld és fehér Iskola Mascot: Panthers 170 hektáron 47 épület

történelem

Plymouth State University fejlődött Holmes Plymouth Akadémia, amely nyúlik vissza 1808 úttörő intézmény tanárképzés. Már 1836-ban, a tiszteletes Charles Brooks előadást megelőzően a jogalkotó a New Hampshire és az egész állam a témában a normál iskolákban. Egy "törvény létrehozása és irányítása, az állami normál iskolába, annál jobb a tanárok" fogadtak el 1870-ben.

A kuratórium található a New Hampshire állam Normal School Plymouth 1871; A város Plymouth ajánlott fel a Holmes Plymouth Akadémia és egyéb támogatást az új iskola. Az 1874-ben legalább 20 évvel a rendszer megpróbált minden más normális iskola az országban, az osztály és a középiskolákban Plymouth szerveztek a szakképző iskolák felügyelete alatt a normál iskolában. Egy új iskola épület (Rounds Hall), és egy új kollégium épült 1890-ben.

1911-ben, Dr. Ernest L. Silver, a tapasztalat, mint a tanfelügyelő az iskolák és a fő a Pinkerton Academy, elkezdett egy 35 éves ügyintézés az iskola, amely látta az iskola növekszik a lejáratig, mind szakmailag, mind fizikailag. Koszorús költő Robert Frost, aki tanított Rounds Hall élt az egyetemen 1911-től a 1912-ben írta Dr. Ezüst alkalmából a 75. évfordulója az intézmény és a 35. évében Dr. Silver elnöksége 1946-ban: "Mindannyian tartozunk Mr. Silver hálával a nagy és liberális módon bátorította a egyénisége mind a tanárok és a diákok alatta. Elmentem Plymouth vele, amikor megkezdte az elnökség és én megtartottam fel barátságos érdeklődés az egész 35 éves a szokatlanul hosszú adminisztráció. Ez felmelegíti a szívet megnyugtató nézni mindenre, ami továbbra is fennáll, így sikeresen ebben a világban a törött darabokat. "1927-ben, az amerikai Tanács tanár Főiskolák értékelték Plymouth Normal School, és eddig ez egy osztályba tanár főiskolai Értékelés általa birtokolt amióta. 1939-ben, New Hampshire állam jogalkotó hivatalosan elismert megnövekedett termet az intézmény által megadott megjelölése Plymouth Tanítóképző Főiskola, és 1963-ban, a Plymouth State College, a University of New Hampshire rendszer. 1948-ben a testület felajánlotta az első végzős fok. 2003-ban az állam jogalkotó megváltoztatta az intézmény nevét Plymouth State University elismeréseként a tartomány és mélysége a tervezést.

Ma Plymouth State University egy regionális átfogó egyetemi kínál gazdag, diák-központú tanulási környezet a graduális, posztgraduális, és a nem hagyományos diákok. PSU kínál 50 egyetemi szakok és 70 kiskorú. Amellett, hogy kiváló oktatói programok, üzleti, bölcsészettudományok, a művészetek, valamint a természet- és társadalomtudományok; központok és intézmények számára a meteorológia, a környezetvédelem, a New Hampshire-tanulmányok, és a vidéki partnerségek fémjelzi megkereső programok.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Plymouth

    17 High Street, , Plymouth

Kérdések