Keystone logo
Pima Community College

Pima Community College

Pima Community College

Bevezetés

Pima Community College egy két éves főiskolai szolgáló nagyobb Tucson nagyvárosi terület hat helyszínen egész Pima megyében. 1966-ban alapított, Pima hitel tanfolyamok oda bizonyítványok és a társult fok a különböző területeken. PCC továbbá munkaerő-fejlesztő, karrier képzési programok, folyamatos képzés, és a felnőttképzésben.

Pima elkötelezett amellett, hogy kényelmes, megfizethető és hozzáférhető minőségi oktatás, valamint a teljesítmény, hogy átalakítsa az életét diákjaink, és javítani a közösség. Történelem és küldetés A misszió Pima Community College, hogy egy nyílt felvételi intézmény megfizethető, átfogó oktatási lehetőségeket, amelyek támogatják a hallgatói sikert és különféle igényeinek a diákok és a közösség. Ez a küldetés, valamint a jövőkép és értékek, keretet adnak a College tevékenységét.

Pima története azt mutatja, hogy szilárd elkötelezettségét, hogy a különbség a közösségben.

Akkreditációs Pima teljes mértékben akkreditált a Higher Learning Bizottság (HLC). Számos speciális program is akkreditált és tanúsítja ügynökségek hatóság.

International Students - Sikeres utazás itt kezdődik Üdvözöljük International Students! Fedezze fel a sok előnnyel jár a kezdő a nevelési karrierje Pima Community College.

Menthető képzési költségeit indítja el a felsőoktatás Pima Community College. Négy év egyetem drágábbak, mint a közösségi főiskolák. 2 + 2 lehetőségeket. Kap két fokkal egy helyett! Teljesítsd az első két évben a felsőoktatás Pima Community College, és szerezzen egy társult diplomát. Majd fejezze be érettségi foka egy egyetemen. Pima transzfer megállapodások megkönnyítik, hogy adja át a partnerintézmények, köztük a University of Arizona, hogy a teljes mértékben. Kap egy minőségi oktatás magasan képzett oktatók és élvezze a személyre szabott oktatást egy kis tantermi környezetben. Ismerje meg a különböző oktatási rendszerek az Egyesült Államokban. Indítsa el az oktatás Pima Community College, és helyezzük a helyi egyetem vagy más egyetem az Egyesült Államokban. Versenyelőnyre tehetnek szert. Beiratkozik a Honors Program.

Azért vagyunk itt, hogy támogassa Önt! Élet és tanulás egy másik országban is izgalmas, de lehet, hogy úgy érzi, bizonytalan. Elkötelezettek vagyunk, hogy az üdülés a meleg és üdvözlendő. Ezért Pima Community College Nemzetközi Student Services Office segít a tanuló vízum követelmények, és végigvezeti a sikeres tanulmányaikhoz. Ez része a mi ígéretét, hogy segítsen minden diák sikerül.

Bevándorlási tanácsadás: megértés jogok és felelősségek, alkalmazása opcionális gyakorlati képzést. Tanulmányi tanácsadás: programot választja tanfolyamok, felülvizsgálata felzárkózása egyetemi transzfer, választott angol-as-a-Second-Nyelvtanfolyamok. Kulturális beállítás: időt töltenek más nemzetközi diákok, a megértés amerikai szokások, tanulás, hogyan kell élni, Tucson.

Helyszínek

 • Tucson

  Community Campus, 401 North Ave., 85709, Tucson

  • Tucson

   Northwest Campus, 7600 North Shannon Road, 85709, Tucson

   • Tucson

    Desert Vista Campus, 5901 South Calle Santa Cruz, 85709, Tucson

    • Tucson

     West Campus, 2202 West Anklam Rd, 85709, Tucson

     • Tucson

      Downtown Campus, 1255 North Stone Ave., 85709, Tucson

      • Tucson

       Davis-Monthan Air Force Base Education Center, 5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100, 85707-3011, Tucson

       • Tucson

        East Campus, 8181 East Irvington Rd, 85709, Tucson

        Kérdések