Keystone logo
Philander Smith College

Philander Smith College

Philander Smith College

Bevezetés

Az 1877-ben alapított Philander Smith College annak az első kísérletnek az eredménye, amely a Mississippi folyótól nyugatra történt, hogy az oktatást a szabad emberek (volt afro-amerikai rabszolgák) rendelkezésére bocsássák. A főiskola elődje a Walden Szeminárium volt, amelyet Dr. JM Walden tiszteletére neveztek ki, aki a Freedmen's Aid Society egyik kezdeményezője és első megfelelő titkára volt.

Philander Smith College egy esélyegyenlőségi / megerősítő cselekvési intézmény. Az 1965-ös felsőoktatási törvénynek és az egyéb polgárjogi törvényeknek megfelelően a Főiskola egyenlő esélyeket kínál a felvételire és a munkavállalásra. Ezenkívül a Főiskola minden programját és tevékenységét a faj, a szín, a nem, a nemzeti származás, a vallás, az életkor, a szexuális kollokvium, a fizikai fogyatékosság, vagy a vietnami korszak veteránja vagy a speciális fogyatékkal élő veterán státusza nélkül veszik figyelembe.

Az igennel kapcsolatos kérdéseket vagy aggályokat az Emberi Erőforrások Hivatalának ügyvezető igazgatójához lehet intézni, Philander Smith College , 900 W. Daisy Bates Drive, Little Rock, Arkansas, 72202, (501) 375-9845. Az oktatók és a hallgatók felelősek azért, hogy továbbra is tájékozódjanak a Philander Smith College katalógus tartalmáról, a Philander Smith College által kiadott szabályzatokról, irányelvekről, követelményekről és egyéb hivatalos közleményekről, amelyek befolyásolják a munkavállalókat és a hallgatók státuszát. A Főiskola fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa a katalógusban megadott díjakat, tanfolyamokat vagy szabályzatokat.

Helyszínek

  • Little Rock

    West Daisy L Gatson Bates Drive,900, 72202, Little Rock

    Kérdések