Keystone logo
© BIMM University
Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Bevezetés

Point Blank Electronic Zeneiskola

Áttekintés alapították Londonban '94 és szavazott a világ "legjobb Music Production & DJ School" a Reader DJ Mag, Point Blank tanít kreatív folyamata zene a legmagasabb szinten. Segítségével szakértő oktatók, state-of-the-art létesítmények és nemzetközileg elismert akkreditáció, sok sikeres diplomásokat áthaladtak az ajtók, beleértve Claude VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Patrick éléről, Gemma Cairney, Monki, Felix Jaehn - a lista folytatódik ...

Az iskola székhelye Londonban és LA, és az is kínál innovatív online tanfolyamok. A London campus Shoreditch kínál zenei termelés tanfolyamok, hangtechnika, zeneipar, ének, rádió termelés és DJ tanfolyamok - minden tanított a nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek minden területen a zeneipar, ideértve az aktív zenei producerek és Grammy-díjas dalszerző.

Oktatók minden zenei iparági szakértők, és művészekkel dolgozott együtt, mint Pharrell Williams, Masszív ütés, Bob Marley és Depeche Mode. A diákok megtanulják a state-of-the-art stúdió amelyhez korlátlan hozzáférést. Ez magában foglalja a 48 csatorna SSL kettősség Delta és Audient íróasztalok, a legújabb eszközök Native Instruments és a Pioneer és még sok más.

Point Blank kínál HE és képzések. A BA (Hons) a Music Production and Sound Engineering áll tanulni Londonban, míg CertHE és DipHE tanfolyamok zajlanak az online távoktatás útján, minden akkreditált Middlesex Egyetemen.

Az iskola diákjai a világ minden tájáról tanul, köztük az Egyesült Államok, India, Franciaország, Spanyolország, Brazília, Afrika és Ausztrália. Az online kurzusok is jelenti, hogy a diákok eléréséhez egy elismert, miközben tanul, bárhol a világon.

1.. Álláskilátásoknak Point Blank teljes mértékben kihasználja a kiváló kapcsolatokat a zeneiparban. Keresztül az iskola kapcsolatot a diákok hozzáférhetnek szakmai és munkahelyek nemzetközileg elismert szervezetek, beleértve a Defected, Universal, a BBC, öblítés, NTS, Mute és még sok más. Belül Point Blank Radio tanfolyamok ez a közös 100% egy osztály elhelyezkedni az iparban. A diákok mentek, hogy munkát találni a BBC, Kiss, öblítse le, és még kezdeni a saját állomások, mint a radar Rádió. A házon lemezkiadó által forgalmazott iTunes, Spotify, a YouTube, Beatport, és több, a diákok nyújthatják be számokat bocsátásra, ha akarják. A diákok is megtalálják a számukra munkát támogatta az iskola YouTube csatorna és a szociális hálózatok, hogy több mint 1,5 millió rajongó. Az elnök a Universal Records mondja, "Egyetemes alátámasztja Point Blank csinál, és örül, hogy progresszió utak diákok számára, akik azt mutatják, igazi tehetség és elszántság".

2.. Természetesen és oktatók Point Blank partnerek Middlesex University érvényesíteni a képzés során Londonban, valamint a felsőoktatási képesítések amelyek szállítják az interneten. Point Blank programok kapnak, garantált minőségű Middlesex University. Minden tanuló a képzés során Londonban van, hogy a legkorszerűbb stúdió amelyhez korlátlan hozzáférést. Ez magában foglalja az SSL kettősség Delta, Audient 48 csatorna, TLAudio és Oram keverőpultok és még sok más. Az online Cert / DipHE egyenértékű egy vagy két évben egy kitüntetéssel diplomázott. A diákok a lehetőséget, hogy szert gyakorlati tapasztalat a zeneiparban, miközben egyre elismert képesítést. A kredit nyert sikeres a tanfolyamok által elismert felsőoktatási intézmények világszerte -, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy haladást rá az utolsó évben egy kitüntetéssel diplomázott. Diákok is kihasználják a Point Blank szakértő oktatók, kiváló létesítményekkel és gyakorlati kezét stílus a tanítás, anélkül, hogy az akadémiai útvonalat. Lesz még elérni a házban Point Blank Diploma sikeres befejezése során.

3.. Uni létesítmények Point Blank az egyetlen olyan iskola az Egyesült Királyságban egy 48 csatornás SSL kettősség Delta SuperAnalogue ™ konzolt. A létesítmények funkció 12 profi stúdióban, ahol tanulsz, valamint további 5 gyakorlat stúdió a különböző menetíró készülék, hogy a diákok képesek legyenek lefoglalni kívül tanórák dolgozni zenéjüket. A központi hub területen is biztosítja, hogy a diákok a hálózat azon kívül a saját közvetlen osztályok, amelyek lehetővé teszik zenei termelés, a rádió és az éneklés a diákok együtt üzemel a kölcsönös előnyök. A DJ Studio által támogatott Pioneer DJ a legújabb berendezések, beleértve CDJ2000nxs, DJM2000nxs, DDJ-SX vezérlők, PLX-1000 lemezjátszó és még sok más. Élő Sound Engineering diákok gyakorlati tapasztalatokat dolgozó öt élő műsort a különböző londoni helyszíneken, valamint egyre gyakorlati tapasztalat Islington O2 Academy. Tudod hogy egy fotó túra itt (link felvétele fotó túra) 4. City Life székhelyű Hoxton, Point Blank központjában csípő Kelet-Londonban. Sok független lemezkiadó és a divat üzletek, valamint klubok, bárok, kávézók és egy zenei virágzó életének. A legközelebbi felszíni állomás Hoxton míg Old Street 10 perces sétával elérhető, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik.

5.. Student Support Point Blank egy kijelölt munkatárs segítheti diákok találnak szállást kínál, a papírmunka és csatlakozó diákok előtt a tanfolyam.

6.. Belépési követelmények A képzés során általában szükséges 160 UCAS pontokat, vagy azzal egyenértékű tapasztalat.

A Music Production és élő Sound Engineering diploma igényel 4 GCSE halad minimum C fokozatú (zene és angol preferált).

A rádiózás Diploma, normális minimális belépési követelmények 1. "A" szint és a matematika és az angol nyelv GCSEs a "C" osztályú vagy magasabb.

Helyszínek

  • London

    London, Egyesült Királyság

  • Los Angeles

    Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések