Keystone logo
Park University BSE alapfokú oktatás
Park University

BSE alapfokú oktatás

Request duration

Request teaching languages

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Bachelor of Science in Education - alapfokú oktatás program kiterjed az oktatás a gyermekek grade 1 a 6. évfolyamon, és vezet a tanítás minősítést. Az ilyen mértékű minimum 120 teljes hitel óra diplomás.

KÖVETELMÉNYEK

 • 79 óra, 2,75 kumulatív GPA - Nincs alacsonyabb osztályú a "C" az oktatásban mag.

Koncentrációja

A hallgatónak rendelkeznie kell összesen legalább 21 félév óra egy olyan terület a koncentráció (kurzusok részeként az általános tanterv lehet beleszámítani a terület a koncentráció). A terület a koncentráció jóvá kell hagynia a hallgató tanácsadója, és a diákok is tervezik a kurzusokat szükséges a terület a koncentráció az ő tanácsadója.

Elérhető koncentráció területeken:

 • Language Arts (további jóváhagyás gyógypedagógiai elérhető) - Matematika - Tudomány - Social Studies - Tudomány és matematika - Art - Fine Art

Tanárjelöltek keres további jóváhagyás gyógypedagógiai tanúsítás K-12 enyhe / közepes Határon kategorikus Fogyatékos kell venni PS 121 emberi növekedés és fejlődés helyett EDE 220. Mert vannak bizonyos általános oktatási kurzusok szükséges tanári tanúsítás az állam Missouri, elengedhetetlen a tanuló beszélni saját tanácsadója ezekkel a tanulmányi követelmények előtt beiratkozás.

További jóváhagyásra Gyógypedagógiai tanúsítás

Az elemi oktatás tanárjelöltek, akik területe koncentráció Language Arts hozzátehet egy jóváhagyásra Gyógypedagógiai (K-12 enyhe / közepes Határon kategorikus élők) a kezdeti általános iskolai igazolás azáltal, hogy a következő tanfolyamokat és eljuttatja a megfelelő Praxis II teszt (enyhe / közepes Határon kategorikus fogyatékkal élő, K-12).

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bachelor of Science in Education
  • Columbia, Amerikai Egyesült Államok
 • BSEd alapfokú oktatásban
  • Aberdeen, Amerikai Egyesült Államok
 • Természettudományi alapképzés a globális oktatásban – elemi
  • Bolivar, Amerikai Egyesült Államok