Keystone logo
Park University BÉT tanulmányokat
Park University

BÉT tanulmányokat

Request duration

Request teaching languages

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Park széles skáláját kínálja a diploma lehetőségek az iskolai oktatásra irányuló törekvő tanárok, adminisztrátorok és oktatási támogatja.

Oktatási diploma terv kínálják a Kansas City campus, és vezet a tanúsítás Bölcsőde, Általános, középiskola vagy középiskolai végzettség, vagy K-12 Oktatás. Vagy, akik nem érdekeltek a tanúsító figyelembe kell vennie az innovatív oktatási Studies fokú specializáció áll a gyermek, ifjúsági, Bölcsőde és vezetés, és a korai gyermekkori tanítás kisgyermekek.

Az online oktatási szak, tudod készíteni a munkalehetőségek minden iskolai környezetben a különböző kihelyezés vidéki, külvárosi, városi és nemzetközi beállítások.

Bármit utat választja, Park University segít válik az a fajta oktatási szakember, aki képes kezelni az igények, kihívások és lehetőségek a 21. század.

Tanítási minősítési programok

A Park University Education Program által jóváhagyott Missouri Tanszék alap-és középfokú oktatás. Befejezésekor a egyetemista program halad a megfelelő PRAXIS teszt ajánlására Park University és alkalmazása a tanuló, a Missouri Oktatási bizonyítványt az állam Missouri. Ha a tanulók szeretnék keresnek munkát és vált tanúsított bármely tagállamtól eltérő Missouri, a diákok felelős a tanfolyam, hogy tükrözzék az állam elvárásainak. Tanítási minősítéshez halad egy FBI átvilágítás, amely magában foglalja ujjlenyomat.

Degree ajánlatok

  • BSE kisgyermekkori nevelés - BSE Elemi Oktatás - BSE Middle School Education - BSE középfokú oktatás - BSE középfokú oktatás (K-12 tanúsítványok) - BSE tanulmányokat

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Alapfokú oktatás
    • Adrian, Amerikai Egyesült Államok
  • Alapfokú bölcsészképzés
    • Lacey, Amerikai Egyesült Államok
  • Bachelor of Arts in Alapfokú oktatás (Lamoni)
    • Lamoni, Amerikai Egyesült Államok