Keystone logo
Ouachita Baptist University

Ouachita Baptist University

Ouachita Baptist University

Bevezetés

Ouachita Baptist University Krisztus-központú tanulóközösség. A bölcsészettudományi hagyományokat átfogva az egyetem felkészíti az egyéneket a folyamatos szellemi és szellemi növekedésre, értelmes munkára és a világgal való ésszerű elkötelezettségre.

Vezető bölcsészettudományi egyetemként Ouachita erős tudományos hírnevet szerzett. Kombinálja mindezt egy szorosan összekapcsolt egyetemi közösséggel, és megvan a lehetősége, ahol a hallgatók akadémiai, szellemi és személyesen boldogulnak.

Évről évre Ouachitát az ország legfelsőbb főiskolái közé sorolják az olyan publikációk, mint az US News & World Report és a Forbes. Hallgatóink állami és országos elismerést is kivívnak a tudományos kutatásoktól és üzleti versenyektől kezdve a hallgatói publikációkig és zenei előadásokig terjedő eredményekért.

Az Ouachitán végzett bölcsészképzettséged nemcsak a különféle területek és érdeklődési körök elé tárja Önt, hanem felkészít arra is, hogy értelmes karriert indítson, vagy sikereket érjen el az iskolában. Tantermi tapasztalatait olyan nagy hatású tapasztalatok erősítik, mint gyakorlati laboratóriumok, terepmunka és szakmai gyakorlatok. Karunk és munkatársaink nyitottak az ajtók előtt, hogy szakmailag, lelkileg és személyesen befektethessenek Önbe.

Az Ouachitánál elkötelezettek vagyunk Isten iránti szeretet és a tanulás iránti szeretet mellett. Ez egy olyan környezet, ahol kihívást fog kapni arra, hogy gondosan fedezze fel és fogadja be azt, amiben hisz, miközben egy egész életen át arra összpontosít, hogy segítsen másoknak és változtasson Isten Királyságán.

Helyszínek

  • Arkadelphia

    Ouachita Street,410, 71998, Arkadelphia

    Kérdések