Keystone logo
Northwest Nazarene University Bachelor of Science mérnöki fokozat
Northwest Nazarene University

Bachelor of Science mérnöki fokozat

Nampa, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Bevezetés

Az NNU mérnöki diplomája egy ABET által akkreditált, multidiszciplináris fokozat, amely két évet szentel a mérnöki alapismereteknek és két évet a mérnöki fizika koncentrációjának. A mérnöki fizika koncentrációja áthidalja az elméleti tudomány és a gyakorlati nukleáris technika közötti szakadékot.

Az NNU mérnöki diplomája egy ABET által akkreditált, multidiszciplináris fokozat, amely két évet szentel a mérnöki alapismereteknek és két évet a mérnöki fizika koncentrációjának.

A mérnöki fizika koncentrációja áthidalja az elméleti tudomány és a gyakorlati nukleáris technika közötti szakadékot; integrálja a matematikát, a fizikát és a kémiát a mérnöki munkával, hogy megoldásokat teremtsen a fizika hátterét igénylő multidiszciplináris területeken, mint például az atomenergia, az asztrofizika, az űrkutatás, a megújuló energia stb.

Ehhez a koncentrációhoz kvantummechanika, elektromágneses, analitikai mechanika, kísérleti tervezés és modern fizika kurzusokat fog végezni, valamint elvégez egy vezető kutatási projektet, amely e tanulmányi területhez igazodik. Ez a tanfolyam kiegészíti a folyamatban lévő részleg kutatási projektjeit, lehetőséget adva gyakorlati tapasztalatok megszerzésére.

Az élvonalbeli kutatásokhoz való hozzáférés mellett olyan professzorok állnak rendelkezésére, akik éves ipari tapasztalattal rendelkeznek az ön mentorálásában és gyakorlati képzésben részesítik a gyártási és laboratóriumi felszereléseket. 15: 1 hallgatói és oktatói arány mellett megismerheti professzorát, és professzorai valóban törődnek veled, mind az osztályteremben, mind azon kívül. Ugyanakkor élvezheti az NNU széles körű szabad művészeti oktatási, szellemi és lakossági egyetemi tapasztalatait.

Az Iskoláról

Kérdések