Keystone logo
North Chiang Mai University

North Chiang Mai University

North Chiang Mai University

Bevezetés

Az Észak-Chiang Mai Egyetemet 1999-ben Narong Chavasint alapító és elnök hozta létre azzal a szándékkal, hogy visszafizesse születési helyét, Chiang Mai-t, és megünnepelje Nagysága, Nagy Bhumibol király arany jubileumát. A cél a legjobb és legértékesebb dolog felajánlása a halhatatlan társadalmi oktatásnak. Ezek az értékek és hiedelmek magukban foglalják azt az attitűdöt, hogy az adakozás igazi boldogsághoz vezet, fenntartva, hogy semmi sem értékesebb, mint az oktatás. Az oktatás tökéletesíti az embert. Nagyon kényes és bonyolult feladat, amely türelemre, odaadásra, elkötelezettségre és kitartásra szorul.

Egy ilyen kihívást jelentő küldetést egyetlen személy sem hajthat végre, de mindenkinek az együttműködéséből kell származnia, beleértve az alapítót, az adminisztrátorokat, az oktatókat és a személyzet tagjait, és ami a legfontosabb, a szülőket és a diákokat, amelyek a szervezet magját alkotják. Az egyetem feladata képzett és felelős diplomások fejlesztése a társadalom számára, és az Észak-Chiang Mai Egyetem kiemelkedő tudományos intézmény, mint NCU jövőképe

„Az Észak-Chiang Mai Egyetem a vezető tudományos és technológiai egyetem lesz Thaiföld északi részén, ez egy meleg hely a tanulásnak. Az NCU diplomásoknak erősnek kell lenniük az IKT területén, és ügyeseknek kell lenniük a gyakorlatban, az integritással összhangban. ”

Az Észak-Chiang Mai Egyetem ígéretet tett egy thaiföldi egyetem négy kulcsfontosságú küldetésének teljesítésére: 1) oktatás biztosítása 2) kutatás 3) akadémiai szolgáltatások 4) művészet és kultúra védelme

az őszinteség, a szorgalom és az igazságosság elvén. És elkötelezte magát amellett, hogy a thaiföldi társadalmat szolgálja Bhumibol Adulyadej HM király elégséggazdálkodási filozófiája szerint, amely elegendõ gazdaságú ésszerû gondolkodást eredményez, immunitást teremtenek az önvédelem számára a világ készségének integritása alatt.

Helyszínek

  • Nong Kaeo

    Nong Kaeo, Thaiföld

    Kérdések