Keystone logo
North Carolina State University Alapképzés papírtudományban és mérnöki szakon
North Carolina State University

Alapképzés papírtudományban és mérnöki szakon

Raleigh, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Bevezetés

A papíripar még ebben a rendkívül digitális világban is folyamatosan virágzik, és a területre szakosodott mérnökökre nagy a kereslet. Az ABET * akkreditált papírtudományi és mérnöki programunk vegyipari, környezettudományi és üzleti menedzsment elemeket ötvöz, hogy a fákat a mindennapi termékekké alakítsa át a szállítási és csomagolóanyagoktól kezdve a háztartási cikkekig és az orvosi cikkekig.

A STEM (természettudomány, technológia, mérnöki és matematika) hallgatók átfogó ismereteket szereznek a papírgyártás teljes folyamatáról és a biomassza hasznos termékekké történő átalakításáról.

Diákjaink a matematika, a fizikai és az élettudomány alapelveit alkalmazzák a nyers bioanyagok papír- és cellulózalapú termékekké történő átalakítására.

A hallgatók 12 millió dolláros házon belüli laboratóriumi berendezésünkön tanulnak alkalmazott ismereteket, beleértve a legmodernebb papírgépet is. Mi vagyunk az egyetlen iskola Észak-Amerikában, ahol házon belül vannak felszerelések, amelyek bármilyen biomassza anyagot, például füvet, kukoricaszárat és fát péppé és papírzá alakíthatnak.

Hogy segítsen papírtudományi és mérnöki hallgatóinknak átadni tudásukat és tudásukat a való világba, Karrier Szolgáltatási Irodánk évente több mint 25 vállalatot hoz az egyetemre, hogy interjút készítsen hallgatókkal szakmai gyakorlatra, szövetkezetekre és teljes munkaidős munkára. Ez a program annyira sikeres, hogy minden hallgató részt vesz legalább egy gyakorlaton, az érettségi előtt óránként 15-30 dollár közötti fizetéssel. Az ebből a programból munkaerőbe belépő hallgatók átlagos kezdő fizetése 75 000 dollár, és diplomáink 100 százaléka az érettségi után hat hónapon belül biztosít munkát.

Az Iskoláról

Kérdések