Keystone logo
Newport University Latvia

Newport University Latvia

Bevezetés

A Newport University egy amerikai stílusú tudományos és szakmai intézet, amelyet azért hoztak létre, hogy távolsági / online és rendszeres tandíjat biztosítson a diplomák felé. A Newport University önálló nemzetközi nyílt egyetemként rendelkezik bizonyítvánnyal, diplomával, egyetemi, posztgraduális és doktori képesítéssel.

Az NU filozófiája a nemzetközi oktatás szükségességéhez meglehetősen egyszerű. Úgy gondoljuk, hogy meg kell vizsgálnunk azt a tanulási tervet, amelyet Isten minden emberbe beletett. Ha ezt az igényt nem ismerik el és nem fogadják el, akkor feszültséget okoz a fiatalokban és más tanulókban. Hiszünk abban is, hogy minden ember örökölte a tanulás jogát. Úgy gondoljuk továbbá, hogy minden ember egyenlő, és a fejlődő országok hallgatói ugyanazt a jogot örökölik a hasonló tanfolyamok tanulmányozásához, amelyeket a fejlett országok hallgatói is tanulhatnak.

A fejlődő országok nem minden érdeklődő hallgatója engedheti meg magának, hogy tanuljon a fejlett országok intézményeihez. Mint ilyen, szükségesnek érezzük, hogy segítsünk az ilyen hallgatóknak azáltal, hogy nemzetközileg elfogadott tantervet és tanfolyamokat adunk át nekik saját hazájukban rugalmas szállítási módszerek révén, amelyeket elégedettnek éreznek személyes és szakmai céljaik elérése érdekében.

Helyszínek

  • Newport Beach

    Dove Street,1601, 92660, Newport Beach

    Kérdések