Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
New England College

New England College

New England College

Bevezetés

A New England College egy privát, nonprofit kollégium, amely a New England-i Hennikerben, a New Hampshireben található, kivételes oktatásban részesül, amely a világ minden tájáról érettségi, posztgraduális és doktori hallgatók számára nyújt rendkívüli oktatást.

Az Egyesült Államok Hírek és Világjelentés szerint az észak-érettségi főiskolák legfelsőbb szintjén a New England College a tanulókat olyan módon készítette el, amely robusztus, alapos és vonzó. Ezt "tapasztalati tanulásnak" nevezzük, vagy tanuljuk meg. Függetlenül attól, hogy egy üzleti vagy filozófiai kurzus, a NEC professzorok bevonják a gyakorlati tapasztalatot a tantervbe, így a diákok több diplomával rendelkeznek.

A New England College-nak sok eleme van, ami csábítaná Önt - egy egyedülálló oktatási filozófiát, egy festői campus-beállítást, vagy mindazokat a tevékenységeket, amelyek hozzájárulhatnak a személyes átalakuláshoz -, és csak rájössz, hogy ez a megfelelő hely az Ön számára. Üdvözöljük!

Egyenlő oktatási lehetőségek

A New England College politikája az összes oktatási programot és a kapcsolódó támogató szolgáltatásokat és juttatásokat oly módon kezeli, hogy a hallgató vagy a leendő hallgató faji, színbeli, vallási, nemi, szexuális irányultsága, kora, nemzeti származása, testi vagy szellemi hátrányos megkülönböztetés vagy egyéb olyan jellegzetességek miatt, amelyek törvényesen nem képezhetik az ilyen programok vagy szolgáltatások nyújtását. Ezen túlmenően az intézményen belül minden terület ösztönözni fogja a kisebbségi és a női hallgatók alkalmazását a múltbeli megkülönböztetés hatásainak kiküszöbölésére az oktatási és a kapcsolódó szolgáltatások rendelkezéseiben, és olyan eljárásokat hozhat létre, amelyek biztosítják az egyenlő bánásmódot és egyenlő hozzáférést a létesítményekhez és az oktatási juttatásokhoz a törvény által megkövetelt valamennyi diák számára.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC egy pillantással

Campus : Henniker, New Hampshire 15 percre az állam fővárosától (Concord, NH), 30 percre a legnagyobb várostól (Manchester, NH) és 90 percre Bostontól. A környék, a tárgyalóterek és a lakóházak a 220 hektáros campus és a Contoocook folyó szépsége.

Programok : 37 fő egyetemi diplomát, 12 mesterképzési programot és 1 doktori fokozatú programot kínálnak a bölcsészettudományi hagyományok és a tapasztalati tanulás hangsúlyozására, dedikált és teljesített karokon.

Diákok : Kb. 1000 egyetemi hallgató és 900 online egyetemi hallgató, és 900 diplomás hallgató a világ minden részéről részt vesz a New England College-ban. A NEC tapasztalat együttműködő és támogató. Nagyon változatos, a NEC hallgatóinak több mint egyharmada azonosítja magát, mint a színes diákokat.

Tevékenységek : 18 egyetemi sport, számos intramurális sport és több mint 40 klub és szervezet, valamint a szórakoztató tevékenységek és rendezvények végtelen ütemezése megkönnyíti a NEC-hez való érzést. Legyen része a Pilgrim Nation-nak!

Gyakorlatok : A NEC hallgatók több mint 1000 gyakorlati lehetőséget kaptak, a valós tapasztalatokhoz való folyamatos hozzáférést és a gyakorlati képzést az ipari partnerekkel és a pályaválasztási tanácsadási szolgáltatásokkal való aktív együttműködés révén.

Küldetés és jövőkép

Mission Statement

A New England College olyan kreatív és támogató tanulási közösség, amely kihívja az egyéneket, hogy átalakítsák magukat és világukat.

Vision Statement

A New England College lesz a legelismertebb és legkedveltebb kisvállalkozói kollégiuma New Hampshire-ben, amely innovatív tudományos programjairól és vezető tapasztalati oktatásról ismert.

Helyszínek

  • Henniker

    98 Bridge Street, 03242, Henniker

  • USA Online

    USA Online, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések