Keystone logo
Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Bevezetés

A NEIU szenvedélyét.

Northeastern Illinois University az Egyesült Államok egyik legváltozatosabb egyeteme, amelyben több mint 7000 hallgató fogadó közössége van. A kis osztályok azt jelentik, hogy szorosan együttműködik a kiváló oktatóinkkal, akik segítenek felfedezni és kidolgozni azokat az ötleteket, amelyek a jövőt alakítják majd ki. Megtanulja kritikusan gondolkodni, alkalmazkodni a változásokhoz, megoldani a problémákat, és vezetővé válni a választott területén - a munkaadók által igényelt tulajdonságokkal.

134919_AA-honors-students-11.jpg

Northeastern 67 hektáros Main Campus egy biztonságos lakónegyedben található, Chicago északnyugati oldalán, Illinoisban.

Mint a világ egyik legnagyobb nagyvárosa, Chicago az üzleti, a technológiai, a művészeti, az élelmiszer-, az építészeti és a sport kulcsfontosságú helye.

134922_download-9.jpg

Chicago sokszínűségét tükrözik azok a boltok és éttermek, amelyek csak pár NEIU vannak a NEIU így soha nem lesz távol az ételektől és más NEIU otthon megszokta. Az Északkelet mindkét világ legjobbjait kínálja a hallgatóknak - hozzáférés az összes Chicago által kínált lehetőségekhez, és elvonulás a nyüzsgéstől.

Egyetemi áttekintés

140592_about_graphicsFall20-02.png

Helyszínek

  • Chicago

    5500 N. St. Louis Ave. Chicago, IL 60625, 60625, Chicago

Kérdések