Keystone logo
National Taiwan Normal University Elektro-optikai mérnök alapképzés
National Taiwan Normal University

Elektro-optikai mérnök alapképzés

162號, Tajvan

Request duration

Angol,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

National Taiwan Normal University (NTNU) 2001-ben létrehozta az Elektro-Optikai Tudomány és Technológia Végzős Intézet (IEO) MS Programját a Tudományos Főiskola keretében, majd a Ph.D. A program 2005-ben jött létre. Az elektro-optikai mérnöki alapképzési programot (UPEOE) 2018-ban hozták létre, amely biztosítja a Műszaki és Mérnöki Főiskola alapképzési programját.

A fotonikai technológia alapos ismereteivel a tehetségek ápolása az UPEOE legfontosabb feladata. Az UPEOE tanfolyamokat kínál hallgatók számára, akik elméleti és alkalmazott szempontok kutatásának iránt elkötelezettek. Két fő kutatási terület tartozik ide: (1) fotonikus anyagok, eszközök és rendszerek, és (2) bio-nano-gyógyszerek és orvosi képek.

Az UPEOE egyetemi szintű képzési programok széles skáláját kínálja, a fotonikus / optikai tanfolyamoktól a független kutatásokig. Rajtuk keresztül a hallgatók arra nevelkednek, hogy képesek legyenek önálló kutatás fejlesztésére, csapatmunka-vezetéssel. Nem számít, hogy a hallgatók később továbbtanulnak a diplomás intézetekben, vagy a kapcsolódó iparágakban kezdenek dolgozni, mindegyikük kiemelkedő teljesítményt fog elérni.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • B.Sc. Mechatronika
    • Warsaw, Lengyelország
  • Bachelor of Science in Photonic Science and Engineering
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
  • Bachelor of Information Technology
    • Ottawa, Kanada