Étel tudomány
National Quemoy University
Kulcs információ
Campus helye
Taipei, Tajvan
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Az Élelmiszertudományi Tanszék célja az élelmiszeripar jövőbeli vezetőinek képzése. A tananyag különböző szakmai területeket foglal magában, beleértve a kémiát, a mikrobiológiát, a biológiát, a biokémiát és a folyamatokat. A tanfolyamok lehetővé teszik hallgatóink számára, hogy hozzájáruljanak a társadalom létfontosságú szektorához, amelynek igényei egyre nőnek. A tanszék laboratóriumokkal is rendelkezik, ahol hallgatóink megismerhetik a legmodernebb technológiákat és kísérletezhetnek ötleteikkel. Arra is bátorítjuk hallgatóinkat, hogy tegyék le a nemzeti minősítő vizsgákat, és váljanak minősített élelmiszer -technikusokká. Szakmai ismeretekkel hallgatóink könnyen kitűnhetnek az élelmiszer -feldolgozásban, a gyártásban, az elemzésben, a tesztelésben, a gyártásban és az irányítási feladatokban. Diákjaink hazai és külföldi kutatóintézetekben is dolgozhatnak, és élelmiszerekkel, kémiával, táplálkozással, biotechnológiával vagy más kapcsolódó területeken folytathatnak kutatásokat.