Keystone logo
Nakhchivan University

Nakhchivan University

Nakhchivan University

Bevezetés

Nakhchivan University 1999-ben alapította az Azerbajdzsán Köztársaság Igazságügyi Minisztériuma, és felsőoktatási intézményként kezdte meg tevékenységét. Az egyetem az egyetlen olyan magánegyetem, amely Azerbajdzsán fővárosán kívül található, Bakuban.

Az egyetemen 4 kar, 10 szék és 6 központ található. Jelenleg 81 tanár vesz részt 1000 tanuló képzésében. Ezek között vannak az ANAS tagjai, a tudományok doktora, professzorok, előadók.

A 2016-2017-es tanévben, 15 főiskola főiskolai diplomáját és 6 szakirányú mesterképzést oktat az egyetemen.

Az egyetemnek gazdag anyagi és technikai alapja van. Egy csodálatos egyetemi campus épült, amely 7 épületből és kiegészítő létesítményekből állt. Vannak oktatási épületek, amelyek tökéletesen építészetileg és pedagógiailag fejlettek, ízlésesen kialakított előadó- és tanulmánytermekkel, kabinokkal és központokkal. A legutóbbi módosító technológiákat használják a képzési folyamat során.

67915_20180107Dh2Ck4wVlnF11lXA_jBMvc_large.png

Van egy digitális könyvtár, egy gazdag könyvalapú tudományos könyvtár, egy szép sportkomplexum és egy konferencia terem, egy modern kollégium minden kényelemmel, és egy háromszintes szociális szolgáltató központ.

Az egyetem együttműködik a világ 51 egyetemével. Három nemzetközi oktatási szervezet tagja. Az egyetem részt vesz nemzetközi programokban és projektekben.

"Nakhchivan" Egyetem egy rangos oktatási intézmény, amely egyedülálló hely az egyetemek azerbajdzsáni. A célunk, hogy magasan képzett személyzetet képezzünk a függetlenség megőrzése, az ország integritásának megőrzése, nemzeti értékek megszerzése és a fejlett országokkal való együttműködés érdekében.

A súlyos oktatási struktúrával rendelkező egyetemeken elérhető lehetőségek kulcsfontosságúak e cél eléréséhez. Ezek a lehetőségek magukban foglalják az egyetem számára nyújtott állami gondozást, a magas szintű akadémiai fegyelmet, a kar tagjai folyamatos szakmai munkatársait, a hallgatók magas szintű akadémiai érdeklődését, az oktatási folyamat biztosítását a legújabb IKT-kkel stb. látható. Az egyetemeken alapuló kreditrendszer növelte az oktatás minőségét, az IKT használatát és az idegen nyelvek tanulását. Tapasztalataink szerint társadalmunk társadalmi-gazdasági életében aktívan járunk el, és sok országban képviselik méltóságunkat országunkban és nemzetünkben, mint legnagyobb eredményünket.

67916_20180107vPGW1NGZ6VWG2vw5_A5j8M_large.png

Helyszínek

  • Nakhchivan

    Babak avenue, 1, Nakhchivan, Azerbaiyán, , Nakhchivan

Kérdések