Keystone logo
Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Bevezetés

A Murdoch University Dubai a Murdoch Egyetem, Ausztrália egyik feltörekvő kutatóegyetemének fióktelepe, amelynek székhelye Perthben, Nyugat-Ausztráliában található. A 2007-ben alapított Dubai International Academic Cityben 2020 májusában költöztünk a lenyűgöző Dubai Knowledge Park szívébe. A Dubai Knowledge Parkban található, élénk, új, célra épített campusunk két szinten 2500 négyzetméteren kétszer akkora, mint a miénk. egykori otthona. Világszínvonalú létesítményekkel rendelkezik, beleértve egy külön kiberbiztonsági labort egyedileg épített rendszerekkel és oktatási célú bútorokkal, valamint „touchdown” kitörési terekkel az együttműködésen alapuló tanítási és tanulási környezet elősegítése érdekében.

A campus a dubai kormány szabályozó hatósága, a Knowledge and Human Development Authority (KHDA) engedélyével rendelkezik. Ausztráliából az ausztrál kormány nemzeti felsőoktatási minőségbiztosítási és szabályozó ügynöksége, a felsőoktatási minőségi és szabványügyi ügynökség (TEQSA) is szabályozza. Ez a kettős kormányzati szintű felügyelet a legmagasabb színvonalú nemzetközi oktatásról biztosítja.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Dubai

    Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road, , Dubai

Kérdések