Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Bevezetés

Üzenet az elnöktől

Mivel, mint az egyetlen egyetem, mongol University of Life Sciences (Muls) jellegzetesen összpontosít az oktatás, a kutatás és az innováció az élettudományok területén, amely magját képezi gazdaság Mongólia, amely széles körű tudományos programok, melyek ápolják a jövőben szakemberek és vezetők számára mongol társadalomban.

Muls egy akadémiai intézmény elsősorban a fejlődő légkörben, amely biztosítja a hallgatók és a kutatók szabadságát teljesen szentelik magukat, hogy a tanulmányait. Küldetésünk, hogy egyik vezető kutatás-orientált egyetemi, ahol a professzorok törekszünk, hogy kiváló oktatási és kutatási, míg a diákok nem a kiválóság tanulmányait, mint hisszük, hogy a legfontosabb, hogy feltárja az új ismeretek interdiszciplináris tanulmányok, kutatás, innováció és kiterjesztése. Hisszük, hogy a szerepet játszunk megvalósításában egy környezetileg fenntartható társadalom fontos, és ez a mi feladatunk, mint a világ egyik vezető kutatás-orientált felsőoktatási intézmény, hogy erőteljesen részt a filozófiánkat Küldetésorientált Kutatási és Oktatási felé a fenntartható fejlődés céljaival, hogy minden hallgató legyen megfigyelőként, minden tanár legyen, mint a tudás vezetője, aki szállít tudományos koncepció a diákok egyszerű megközelítés, és minden kutató legyen tulajdonosa a high-tech a K + F-re.

Mi már jelentős haladást ért el a nemzetközi és megerősítettük üzemek külföldi egyetemekkel, amelyek fokozottabb tudományos és kulturális cseréket. A mai társadalomban, csak egy igazi szellemi gyakorlati szaktudással és erős problémamegoldó képességek biztosítása érdekében egy jövőbeli sikerének. Ehhez muls elfogadásával a különböző oktatási stratégiákat annak érdekében, hogy a hallgatók szert a magas szintű szakmai tudás, ami lehetővé teszi számukra, hogy friss és dinamikus polgárok, akik nagyban hozzájárul Mongóliában.

ELKÉPZELÉSÜNK:

Ahhoz, hogy a világ egyik vezető egyetem

ÉRTÉKEINK:

A kedvező tanítási és tanulási környezet Egy intelligens, kreatív és felelős csapat Inspiráló és jól motivált diák, jó emberi érzékek és az etika A vezetés fejlesztési Virágzó diplomások hozzájáruló nemzet fejlődésében

Muls áttekintése

Alapított: 1942

Kar: Mintegy 411 kar tagjai

Diákok

Egyetemi - Körülbelül 9 086 Diplomás és szakmai diákok - Mintegy 2 630 Összesen - Körülbelül 11 716

Kitüntetések

16 Akadémikusok Mongol Tudományos Akadémia, 7 tudományos felfedezések, 17 állami díjasok

Az ingatlanok

Főépületben - 12,4 hektár /30.64 acre

Vidéki képzési lehetőséget - 322,2 hektár /796.17 acre

Könyvtár gyűjteménye

A Központi Könyvtár Mezőgazdaság - a legnagyobb egyetemi könyvtár a mezőgazdaság területén, magában foglalja mintegy 162.000 tankönyvekben, a becslések szerint 820 kézirat elem, és 905 tudományos folyóiratokban, 60 e-könyvek. Hozzáférés a gyűjtemény által biztosított közel 12 könyvtári dolgozók, akik működnek 3 könyvtár csarnokokban.

Iskolák és intézet

Mongol Egyetem Élettudományi alkotják 5 fő egyetemi egységek - az iskolák és 4 kutatóintézetek kínálnak kurzusokat és tudományos minősítésre.

Elnevezése

A döntés az igazgatótanács az egyetem az angol neve, az egyetem "című mongol állami egyetem a mezőgazdaság" átváltozott "mongol Élettudományi Egyetem" 2014 júliusában.

Helyszínek

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Kérdések