Keystone logo
Muhlenberg College

Muhlenberg College

Muhlenberg College

Bevezetés

Muhlenberg College célja az intellektuálisan agilis önálló kritikus gondolkodók kifejlesztése, akiknek indokolt és polgári vita iránti igénye van, elkötelezettek az emberi tapasztalatok sokszínűségének megértésében, képesek egyértelműen és kegyelemmel kifejezni az elképzeléseket, elkötelezettek az egész életen át tartó tanulás iránt, etikus a polgári értékek és a vezetés és szolgálat életére felkészülve A Kollégium elkötelezett amellett, hogy intellektuálisan szigorú oktatást nyújtson befogadó és sokszínű campus keretében; szilárdan hisszük, hogy a sokszínűség elengedhetetlen a tanuláshoz és a pluralista közösség sikeréhez. Tantervünk integrálja a hagyományos bölcsészettudományt a kiválasztott preprofesszionális tanulmányokkal. Karunk szenvedélyes a tanítás iránt, értékeli a szoros kapcsolatokat a hallgatókkal, és elkötelezett amellett, hogy a kutatás pedagógiai és szellemi jelentőséggel bírjon.

A közösségünk minden tagja elkötelezett amellett, hogy az egész személyt oktatja az osztálytermen belüli és azon kívüli tapasztalatok révén. Tisztelve történelmi örökségét az evangélikus egyháztól és az Amerikai Evangélikus Evangélikus Egyházzal való folyamatos kapcsolatát, Muhlenberg különféle vallási hagyományokat és szellemi perspektívákat ösztönöz, üdvözöl és ünnepel.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Allentown

    West Chew Street,2400, 18104, Allentown

    Kérdések