Keystone logo
Morehouse College

Morehouse College

Morehouse College

Bevezetés

A Morehouse-i férfiak arra törekszenek, hogy elég magasak legyenek ahhoz, hogy a magas elvárások koronáját és a Morehouse Man címet viselhessék. A Morehouse Man tudományos, szellemi és szakmai siker. Erős, intelligens, kritikus és támogató testvérek és tanárok ihlette Morehouse Man ugyanezt igyekszik megtenni.

A Morehouse testvérek a Morehouse Man legbefolyásosabb útmutatói és legközelebbi barátai maradnak. Az első naptól kezdve testvéreik inspirálják őket, kihívást jelentenek számukra, felelősségre vonják őket és mellettük állnak. A Morehouse testvériség generációkról, az egész nemzetről, az ipar minden területére és az élet minden területére kiterjed.

Ebben a szoros kultúrában a professzorok többet tesznek, mint tanítanak - mentorálnak, ápolnak és bátorítanak. Bölcs útmutatást és tapasztalt perspektívákat kínálnak, felkérve a Morehouse-férfit, hogy kérdőjelezze meg feltételezéseiket és emelje ambícióikat. Morehouse nem tolja a Morehouse embert a helyes irányba - megmutatjuk, hogyan fedezheti fel ezt maga, hogyan találhatja meg az igazi utat. És birtokolja.

A Morehouse Men több, mint a tipikus sikerekre törekszik. Arra törekednek, hogy folyamatosan fejlesszék önmagukat és közösségeiket. És míg a diploma kinyitja kapuit, küldetésünk annak biztosítása, hogy amikor egy Morehouse Man keresztülmegy rajtuk, erős elméjű és jellemű emberként lépjenek be. Olyan ember, aki mindent tud, amire képes. Olyan ember, aki ismeri önmagát. Egy vezető. Egy ember teljes.

Helyszínek

  • Atlanta

    Westview Drive Southwest,830, 30314, Atlanta

    Kérdések