Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Bevezetés

A Feliciano School of Business a Montclair State University, mi hajtja egyetlen célja: hogy átalakítsa a mai diákok a holnap üzleti vezetők.

Mint School of Business hallgató, akkor kapnak a képességek, tudás és tapasztalat van szüksége, hogy sikeresen versenyezzen a mai globális piacon. A programok egy egyedülálló tapasztalatok célja, hogy sikeres legyen egy sor vállalati, non-profit és állami szektorban.

analitikai Perspective

Ön felveszi a kapcsolatot a világszínvonalú kar szellemi vezetők és szakemberek, akik segít megszerezni a analitikus gondolkodás, stratégiai kommunikációs és vezetői készségek, amelyek alapja a tartós szakmai siker.

A szigorú MBA program hajt a jelenlegi karrierjét, hogy a következő szintre, vagy shift fogaskerekek és új irányokat. Kínálunk szükséges rugalmasságot, a tanterv, amely fejleszti a tehetségét és képességeit - ugyanakkor figyelembe a munkarend.

Összekapcsolódik az egész világ a Business

Az átfogó oktatás nem ér véget az osztályteremben. Ön képes lesz arra, hogy az üzleti elméletet a gyakorlatba - és piacképes tapasztalatokat a potenciális munkaadók - a gyakorlati feladatokból co-op és gyakornoki programokat.

Keresztül rendszeresen megrendezett előadások és programok, akkor vegyenek részt, és kapcsolatba léphetnek megjegyezte üzleti vezetők és vállalkozók, a vállalati barátok és partnerek, valamint a hálózat aktívan részt alumni aki nyitott ajtók az Ön számára az egész karrierjét. Öregdiák vezetők a saját területén, és egy felbecsülhetetlen értékű Önt az egész szakmai életét. A hálózattal való dinamikus. dedikált öregdiák elengedhetetlen része az üzleti iskola tapasztalat.

Agilis Mindset

Mitől lesz egy üzleti vezető? Úgy gondoljuk, hogy képes alkalmazkodni és reagálni a kihívásokra egy változó üzleti környezetben.

A Career Services Center segít azonosítani, és fedezze fel a legjobban illeszkedő karrier lehetőségeket, kapcsolódni gyakornoki programokat vagy a föld egy teljes munkaidős állást a választott szakterületen.

Ha csatlakozik a sokszínű agilis, talpraesett diákok, akkor fejleszteni a gondolkodás és készségek van szüksége egy életre a személyes és a szakmai siker.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • USA Online

    USA Online, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések