Keystone logo
Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Modern College of Business and Science

Bevezetés

81831_20180912h5A7GTwke8dvnzq1_QZ5bR_large.png

AZ MCBS-ről

Az Omán Szultanátus Modern College of Business and Science Kollégiuma egy magániskola, melyet a Felsőoktatási Minisztérium engedélyezett és 1996-ban alakult. 2004-ben az MCBS intézményi és program akkreditációt keresett az Oman Bachelor fokozat megszerzésére. Az MCBS sikeresnek bizonyult az alkalmazásban, és a beadvány erejének köszönhetően az Akadémia ideiglenesen akkreditálta az Omán Szultánság akkreditációs tanácsát, hogy felajánlja az egyetemi és a főiskolai diplomát. A Főiskola oktatási programokat kínál az egyes hallgatók igényeinek kielégítésére, valamint az üzleti és ipari közösségek igényeinek kielégítésére.

A Főiskola fokozatot kínál az üzleti adminisztrációban (5 kiemelt terület a számvitel, marketing, MIS, menedzsment és közgazdaságtan területén

Az MCBS olyan alapítványi programot működtet, amely Intenzív angol nyelvet tartalmaz, mint második nyelvű programot, és igazolást nyújt az ESL-ben azoknak a hallgatóknak, akik sikeresen befejezték a tanfolyamot. Az ESL mellett bizonyos alapképzési tanfolyamok, mint például az alap matematika, az alkalmazott matematika és az információtechnológia is kötelezőek azok számára a hallgatók számára, akiknek diplomát kell folytatnia a kollégiumban. Ez összhangban van az Oman Akkreditációs Tanács által javasolt Alapítványi Program Szabványokkal, és az MCBS az egyik olyan főiskola, amely ezt végrehajtotta.

Az MCBS minőségbiztosítási jelentése, amelyet az Omán Akkreditációs Tanács 2009 decemberében jelent meg a csapat második látogatása után, elismerte az MCBS jó gyakorlatát. A jelentés támogatja a folyamatos tudományos és szolgáltatási fejlesztési erőfeszítéseinket. A jelentés elismerte továbbá az UMSL-vel való hosszú távú kapcsolatot, amely fokozta a szabványokat és nemzetközi dimenziót adott a tantervek számára. Támogatta továbbá a Fulbright Tudósok kinevezését az MCBS-ben, hogy javítsa a tananyagot, és szakértelmet szerezzen a karán. A jelentésben is elismerték az információk elektronikus úton történő terjesztését a személyzet és a hallgatók számára.

81833_20180912R11nDmucf2pqZ5vd_8ho9t_large.png

MCBS TÉNYEK

Itt van néhány gyors tények és számok a Modern College of Business and Science .

  • Az MCBS az elsõ kollégium a Közel-Keleten, amelyet a Számítástechnikai Ipari Szövetség (CompTIA) az USA-ban ismer el

  • MCBS informatikai tanszékvezető, Jayan C Kurian a CompTIA szakorvosszakértőjeként van besorolva Szakmai vizsga

  • Az MCBS-nél diákjaink 16 országból és 12 országból álló karunkból származnak.

  • A Modern Kollégium

  • Az MCBS-nél Bachelor diploma van a Business Administration és a Computer Science területén. Egy kapcsolattartó diploma az információs kommunikációs technológia, az üzleti adminisztráció és a számítástechnika területén. Tanúsítványt is kaphat angolul második nyelvként.

  • Pénzügyi támogatásban részesülő hallgatók: 80%

A 10 legfontosabb ok az MCBS-nél

81834_20180912IbSAbQoNuPKzLpXT_D5099_large.png

Helyszínek

  • Muscat

    Modern College of Business & Science, , Muscat

Kérdések