Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Politika és Nemzetközi Kapcsolatok
Marbella International University Centre

BA (Hons) Politika és Nemzetközi Kapcsolatok

Marbella, Spanyolország

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A nemzetközi kapcsolatok szakon interdiszciplináris diplomát szerezhet, amely a politikatudomány, a történelem, a jog és a közgazdaságtan tudományterületein alapul. Célunk, hogy megadjuk Önnek a karrierje sikeréhez szükséges eszközöket, és a Nyugat-Londoni Egyetem által odaítélt értékes diplomát szerezzen.

Kíváncsi vagy a globális nehézségek eredetére és az azok lehetséges orvoslására? Elgondolkodik a kormányzati és nemzetközi szervezeti döntések mögött meghúzódó logikán? Politika és nemzetközi kapcsolatok kurzusunk célja, hogy feltárja ezeket a bonyolult kérdéseket és még többet.

Az elemző olvasás és a diskurzus segítségével a mai globális tájkép megértését fogja erősíteni a helyi, regionális és globális szinteken. Emellett ez a politikai diploma a hatékony problémamegoldás alkalmazkodóképességével és az önálló gondolkodásra való alkalmassággal is felvértezi Önt.

A diploma megszerzése után Ön pragmatikus kutatási képességekkel és olyan széleskörű ismeretekkel fog rendelkezni, amelyek hatékonyan alkalmazhatók a különböző szakmai színtereken a politika területén belül és azon túl.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések