Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Nemzetközi üzleti menedzsment
Marbella International University Centre

BA (Hons) Nemzetközi üzleti menedzsment

Marbella, Spanyolország

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Segítünk áttekintést szerezni a nemzetközi üzleti élet legfontosabb témáiról. Gyakorlati példákon és kortárs üzleti eseteken keresztül építjük fel a megértését, hogy a multinacionális vállalatok és stratégiáik hogyan alkalmazzák az újonnan megszerzett ismereteket. Célunk, hogy a karriered sikeréhez szükséges eszközöket adjunk a kezedbe, és a Nyugat-Londoni Egyetem által kiadott értékes diplomát szerezz.

Segítünk megtanulni, hogyan hozzon nagy tétekkel járó döntéseket és dolgozzon ki üzleti stratégiákat, miközben kiélesítjük a mások befolyásolására való képességét kultúrák, üzleti funkciók és hierarchiák között. Célunk, hogy megadjuk Önnek azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van a karrierje sikeréhez és a diplomaszerzéshez.

A BA (Hons) BA (Hons) nemzetközi üzleti menedzsment szakot kínálunk, amely a modern üzleti koncepciókból és az iparági szakmai tapasztalatokból merít világszerte. Az üzleti, közgazdasági, pénzügyi, marketing, kommunikációs tervezés és tárgyalás területén szakképzett oktatókból álló csapatunk biztosítja Önnek a karrierje sikeréhez és a diploma megszerzéséhez szükséges eszközöket. A tanfolyam alapcsapatán kívül számos vendég ipari szakértő vesz részt vendégelőadásokon a tanfolyam során.

A MIUC-on elméleti és gyakorlati eszközöket biztosítunk ahhoz, hogy fejleszthesse kritikai és kreatív gondolkodási képességeit, és boldoguljon a globalizált gazdaságban. Oktatóink szaktudásukat felhasználva tanítják meg Önnek a releváns elméletet, valamint az ipari gyakorlatokat, hangsúlyozva a nemzetköziségben és a gyakorlatiasságban gyökerező felsőoktatás által kínált lehetőségeket.

Programunk moduláris felépítésű, és hároméves tanulmányi időszakot ölel fel az üzleti életben és a hozzá kapcsolódó szakterületeken. Kötelező modulokat kínálunk, amelyek biztosítják a szükséges alapvető ismereteket és készségeket, míg a választható és nyelvi modulok lehetővé teszik, hogy a tanfolyamot az érdeklődési körének és karrierterveinek megfelelően alakítsa.

A következő három évben a nemzetközi üzleti menedzsment, a nemzetközi pénzügyek és a nemzetközi marketing tanulmányozásán keresztül vezetjük Önt. Különböző nemzetközi üzleti kontextusokat is meg fog vizsgálni, amelyek a feltörekvő piacokon és a fejlett gazdaságokban helyezkednek el. A MIUC-on arra bátorítjuk Önt, hogy aktívan közelítse meg a tanulást, tájékoztassa és alakítsa a tanulási út és a jövőbeli karrier irányát.

Ezen a szakon megtanítjuk, hogyan:

  • Sikeres üzleti stratégia kialakítása és végrehajtása.
  • Teremtsen üzleti lehetőségeket skálázható, fenntartható üzleti modellekkel.
  • HR-stratégiák kidolgozása a toborzás, a teljesítménymenedzsment és a munkaerő-fejlesztés részleteivel.
  • Kezelje az immateriális javakat, például a terméket, az árat, az elhelyezést és a promóciót.
  • Erősítse tárgyalási pozícióját gondos előkészítéssel, az alku alternatíváinak elemzésével és számszerűsítésével.
  • Folyamatmenedzsment, ellátási lánc menedzsment és ügyfélkapcsolat-menedzsment.
  • Tervezzen és irányítson erőforrásokat és folyamatokat meghatározott célok elérése érdekében, ideiglenes erőfeszítések részeként.
  • Az üzleti mérőszámok üzleti intelligenciává alakításának elsajátítása a stratégia végrehajtásához szükséges ellenőrzési mechanizmusok irányításával. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megadjuk Önnek a karrierje sikeréhez és a diplomaszerzéshez szükséges eszközöket.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések