Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Bevezetés

Üdvözöljük a Marbella Nemzetközi Egyetemi Központban (MIUC). Azért vagyunk itt, hogy megadjuk Önnek azt, amire szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen a választott szakmájában. Oktatási kurzusainkat és létesítményeinket erre terveztük. A Marbella Nemzetközi Egyetemi Központ (MIUC) egy globális felsőoktatási intézmény, amely újfajta tanulási élményt nyújt a karrierorientált tanterv és az egyedülálló életkörülmények alapján.

A modern világban a magas színvonalú oktatás és az ipar összekapcsolódását hangsúlyozva az egyetemi központ büszke a dinamikus alap- és posztgraduális programokra, amelyekben a modern oktatási gyakorlatot a hallgatói jóléti támogató szolgáltatásokra helyezett nagy hangsúlyt helyezzük.

Miért tanuljon a MIUC-on?

Akadémiai partnerünk, a University of West London (UWL), érvényesíti a MIUC diplomákat alap- és posztgraduális szinten.

Az UWL rangsorolása a következő:

 • 1. számú Londoni Egyetem (nem szakirányú) Országos hallgatói felmérés 2023
 • A legjobb modern londoni egyetem (nem szakirányú) a Complete University Guide 2025 szerint.
 • A The Guardian University Guide 2024-es egyetemi kalauzában az országos egyetemek legjobb 30%-ában szerepel.
 • Az év egyeteme a hallgatói tapasztalatokért és az év egyeteme az oktatás minőségéért a The Times and Sunday Times Good University Guide 2023-as kiadványában .
 • UWL van rangsorolva a top 100 egyetemek az Egyesült Királyságban az általános minőségét a kutatás és majdnem 80% -a kutatásunk minősül világelső (4) vagy nemzetközileg kiváló (3) a legutóbbi kormány Research Excellence Framework (REF) értékelés.

A MIUC-on az UWL-lel való partnerségünk, nemzetközi közösségünk és innovatív oktatási módszereink kombinációja segít abban, hogy élj, tanulj és fedezd fel, miközben tanulsz, hogy megszerezd az Egyesült Királyságban szerzett diplomádat.

Campus jellemzői

MIUC facility is located in a quiet area of Marbella, at walking distance to the city centre and the beach, Marbella International University Centre is a secure and gated campus with a beautiful landscape and sea view.

Marbella International University Centre Campus - We boast multimedia-powered classrooms, a media lab and a library, an indoor/outdoor canteen, parking spots, a tennis court, and a gorgeous swimming pool with a jacuzzi.

Classrooms

Our classrooms have a capacity of approximately 20 students. Small classes provide excellent interaction between students and academics. Each classroom is equipped with the most advanced technology – interactive whiteboard projector screens integrated into the Blackboard platform.

Library

The MIUC Library is a fundamental facility for our academic community, offering a wide range of educational materials to support faculty and student's academic and research needs. Serving as a central hub for study materials, our library is more than just a repository of books; it's a dynamic space where students can enhance their information literacy skills and engage in scientific research with guidance and support. At MIUC Library, we are committed to fostering a culture of learning and discovery.

Diákjaink exkluzív hozzáféréssel rendelkeznek a Perlego ebook gyűjteményhez, így több mint 900 000 tudományos és szakmai címhez korlátlan digitális hozzáférést biztosítanak. Ez a felbecsülhetetlen értékű forrás támogatja tanulmányaikat és kutatásaikat különböző tudományterületeken, átfogó és naprakész anyagokkal bővítve tanulási tapasztalataikat.

Sports and Extracurricular

Marbella International University Centre sportok, társasági tevékenységek és kirándulások élénk sorát kínáljuk diákjaink egyetemi tapasztalatainak gazdagítása érdekében. Sportprogramjaink között szerepel a tenisz, a golf és a futball, elősegítve a fizikai erőnlétet és a csapatmunkát. A társadalmi tevékenységek a kulturális eseményektől a diákklubokig terjednek, elősegítve a szoros közösséget. Emellett izgalmas kirándulásokat is szervezünk a gyönyörű Costa del Sol felfedezésére és azon túl, biztosítva diákjainknak, hogy megtapasztalják Spanyolország gazdag kultúráját és természeti szépségét.

  Belépők

  Rolling Admission - We receive and process applications on an ongoing basis as they are sent in.

  Application Process

  Online Application Form

  Ki kell töltenie az online jelentkezési lapot, és be kell küldenie az összes szükséges igazoló dokumentumot. Minden igazoló dokumentumot hivatalosan le kell fordítani angolra vagy spanyolra. Dönthet úgy, hogy az összes igazoló dokumentumot egyszerre tölti fel a jelentkezésével együtt, vagy ezt később, e-mailben megteszi.

  Application Process

  Miután benyújtotta az igazoló dokumentumokat, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megszervezzünk egy felvételi interjút a felvételi taggal, hogy jobban megismerhessük Önt, mint egyént, és jobban elbírálhassuk jelentkezését. Ezt követően a jelentkezésedet a Felvételi osztály feldolgozza.

  Acceptance

  Miután a Felvételi Osztály döntést hozott, vagy elfogadó vagy elutasító levelet kap. Ha felvették, kapsz egy fizetési instrukciós lapot is, a helyed garantálásához 1200 eurót kell első részletként befizetned, ami nem visszatérítendő és csak egyszer kerül felszámításra a beiratkozás kezdetén.

  Admission

  Az első félévi tandíj beérkezése után a Felvételi Osztály hivatalos felvételi levelet állít ki, amely adott esetben az a dokumentum, amelyre szüksége lesz a diákvízum igénylésének megkezdéséhez.

  Entry Requirements and Supporting Documents for Undergraduate Programmes

  • High School Certificate All candidates with a completed high school education are eligible to apply. Students who have studied part of a degree at a different University or accredited higher education institution can apply for a credit transfer.
  • Angol nyelvtudás igazolása* (olyan jelöltek esetében, akik korábban nem tanultak angol nyelvű iskolában vagy országban).

  Supporting Documents for Undergraduate Programmes

  • Copy of Passport or ID
  • Passport-sized digital photograph
  • Statement of Purpose (500 words on why you want to study at MIUC, your expectations and aspirations)
  • Angol nyelvtudás igazolása (ha nem angol nyelvű országból származik, vagy korábban nem tanult angolul)
   • IELTS - 6
   • TOEFL iBT - 72
   • Cambridge Certificate - B2
   • MIUC English Test - Pass
   • High School Certificate (Officially translated to English or Spanish)
   • High School Grade Transcripts (Officially translated to English or Spanish)

  Entry Requirements and Supporting Documents for Postgraduate Programmes

  • 3 vagy 4 éves alapképzési diploma vagy azzal egyenértékű* nemzeti vagy nemzetközi akkreditált felsőoktatási intézménytől.
  • Angol nyelvtudás igazolása (olyan jelölteknél, akik korábban nem tanultak angol nyelvű iskolában vagy országban).

  Support Documents for Postgraduate Programmes

  • Copy of Passport or ID
  • Passport-sized digital photograph
  • Statement of Purpose (500 words on why you want to study at MIUC, your expectations and aspirations)
  • Angol nyelvtudás igazolása (ha nem angol nyelvű országból származik, vagy korábban nem tanult angolul)
   • IELTS 7
   • TOEFL iBT 95
   • Cambridge Certificate C1
   • MIUC English Test - Pass
   • Bachelor Certificate (Officially translated into English or Spanish)
   • Bachelor Grade Transcripts (Officially translated to English or Spanish)

  * Ha nem végzett négyéves alapképzési diplomát, akkor jogosult lehet az utolsó év(ek)re a MIUC ban, hogy aztán beiratkozzon az MA-ra.

  Vízumkövetelmények

  Az EU-n kívüli diákvízum irányelvei

  Nem EU-s diák? Itt van minden, amit tudnia kell a spanyol diákvízum igényléséhez.

  Who needs a VISA?

  Aki nem uniós útlevéllel rendelkezik, annak diákvízumra van szüksége, hogy Spanyolországban tanulhasson. Míg a legtöbb diákvízum-követelmény országonként hasonló, Önnek kell ellenőriznie a diplomáciai missziót, ahol jelentkezni fog, és a lakhelye szerinti országra vonatkozó pontos követelményeket, bár egy hivatalos tájékoztatót a megfelelő diplomáciai hivatal bocsát ki. Küldetés, ez az intézmény fogja küldeni. Kérjük, ne feledje, hogy előfordulhatnak az utolsó pillanatban frissítések.

  What Documents Do You Need for Your Visa?

  • An official application form that we will send to you and you also can get from the Diplomatic Mission. For country-specific requirements, you can also contact the university.
  • Útlevél vagy úti okmány, amelynek érvényességi ideje az Ön tervezett érkezése után legalább egy év, de mindig azt javasoljuk, hogy az útlevél a tervezett indulástól számított hat hónapig legyen érvényes.
  • A guarantee of the financial means necessary to cover the costs of your stay. You can live comfortably with monthly expenses at about 1.200 EUROS. Please check the university website.
  • Private health insurance with an insurance company authorized in Spain. Travel insurance will not be accepted.
  • A medical certificate stating that you do not suffer from any kind of illness that could generate severe repercussions on Public Health, according to the 2005 International Sanitary Regulation.
  • Criminal record reports from each country where you have resided for more than 6 months within the past 5 years.
  • The Admission Letter issued by MIUC for you to attend a full-time programme leading to a qualification/diploma or certificate of study.
  • Proof of accommodation.

  If you submit all your supporting documents to the Embassy at the same time as your application, your visa could be processed within one month.

  Miért érdemes a Marbella International University Centre egyetemen tanulni?

  Gain a UK degree, through our academic partner, the University of West London, whilst studying in cosmopolitan Marbella, Spain. Benefit from a personalised student experience as part of our vibrant international community.

  Located in the heart of the Spanish port city of Marbella, our courses and facilities are designed to help you develop the qualities and expertise that your future employer will look for.

  Angliában angol nyelven tanított diplomákat kínálunk a Nyugat-Londoni Egyetemmel (UWL) kötött partnerségünkön keresztül, a globális tudásra, készségekre és kompetenciákra összpontosítva.

  Studying at MIUC

  We take a student-centred approach, combining small study groups with tailored production facilities, to help you gain the skills needed to succeed in today's global world of international affairs and business. We focus on developing your analytical thinking to prepare you for placements within international multicultural industries.

  Hasznosak lesznek a vonzó tanítási módszerek, amelyek segítségével vezető szerepet tölthet be, önbizalmat nyerhet a döntéshozatalban, és mindenekelőtt sikeres lesz a választott karrierjében.

  You will be taught by motivated and engaging academics and industry professionals, complemented by specialised workshops run by senior business leaders and local and international professionals.

  Campus élet és felszereltség

  Cost of Living

  The cost of living in Marbella can vary significantly depending on the student´s lifestyle. Compared to other European cities, where living space is scarce and often overpriced for its standards, Marbella can be a very affordable place to live. Living expenses such as food, leisure, utilities, and transportation can comfortably be covered with 600€ per month.

  Marbella Inturjoven Youth Hostel

  Student Accommodation in Marbella

  Marbella Inturjoven Youth Hostel is ideally placed in the heart of the old town at only a ten-minute walk from the beach.

  It is a beautiful building with an air of Andalusian architecture, it has a garden, sunny terraces with stunning panoramic views of the Mediterranean sea, a swimming pool, tennis courts, a car park as well as free Wi-Fi. It is very near local bus routes that are very well connected, linking towns and cities across the country.

  House or Apartment Rental

  Student Accommodation in Marbella

  MIUC akkreditált ingatlanügynökökkel dolgozik, hogy megtalálja a hallgató költségvetésének és igényeinek leginkább megfelelő ingatlanokat. Ha ingatlant bérel Marbellában vagy a környező területeken, fontos figyelembe venni a következőket:

  The duration of a standard long-term rental contract is 11 months and most landlords require a one or two-month deposit. The commission charged by the estate agent for their services will be a month’s rent.

  The difficulty of finding a property significantly increases during the months before and during the summer season so to fully benefit from this option, students should inform us of their requirements as early as possible before their course begins in September or February.

  Helyszínek

  • Marbella

   Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

  Kérdések