Élelmiszertudomány (BS)
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Kulcs információ
Campus helye
Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2024
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az élelmiszer-tudomány egy multidiszciplináris programterület, amely a kémia, a mikrobiológia, a mérnöki tudomány és a táplálkozás területén új élelmiszer-ipari termékek és folyamatok kifejlesztésére alkalmazza az élelmiszerek biztonságának és minőségének javítását.
Az élelmiszer-tudomány fokozata nemzetközileg elismert, és az Élelmiszertechnológusok Intézete jóváhagyta.
Sok hallgató vesz részt szakmai gyakorlaton élelmiszeripari vállalatoknál és a kapcsolódó iparágaknál. A hallgatók a szakmai gyakorlat során kreditpontokat kaphatnak, miközben felbecsülhetetlen szakmai tapasztalatot szereznek. Az Élelmiszertudományi és Emberi Táplálkozási Tanszék számos ösztöndíjat is igénybe vehet.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Bachelor of Applied Science (BAppSc) Majoring in Consumer Food Science
- Dunedin, Új-Zéland
Bachelor az élelmiszer-tudomány és a technológia területén
- Parma, Olaszország
Természettudományi alapképzés kémiából és technológiából (Élelmiszer- és Biokémiai Technológiai Kar)
- Prague, Csehország