Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Bevezetés

Üdvözöljük a Macromedia Egyetemen – a digitális átalakulás egyetemén

Az egyetemválasztás fontos döntés az életben. Ez az a hely, ahol megalapozza jövőbeli karrierhálózatát, felfedezi választott munkaterületét, és elkezdi formálni szakmai identitását. Örülünk, hogy felkeltette az érdeklődését a Macromedia, egy elismert német magánegyetem, és szeretne többet elmondani arról, hogyan segíthetünk a jövőjének alakításában.

Programjaink – az Ön jövője

A Macromedia Egyetemen a hallgatóinkra összpontosítunk. Célunk, hogy olyan teret hozzunk létre, ahol fejlődhetnek. Olyan kulcskompetenciákat támogatunk, mint a kommunikációs készségek és a vállalkozói gondolkodásmód. Tanfolyamaink nagy része gyakorlati projekteken alapul, amelyek egyéni coaching formájában valósulnak meg. A digitális átalakulás alapjaiban változtatja meg szakmai világunk szerkezetét, és olyan emberekre van szükségünk ezeknek a változásoknak a középpontjában, akik képesek több tudományágat átgondolni és személyes felelősséget vállalni. Ezeket az embereket oktatjuk. A digitális átalakulás egyetemeként a mi szerepünket elősegítőként látjuk: lehetővé tesszük hallgatóinknak a változás megértését és alakítását. A folyamat és az eredmény tömören összefoglalható: te változol.

Tanulmányi programjaink elméleti előadások és gyakorlati projektmunka keverékei. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vállaljanak felelősséget tanulmányaikért, és lehetőséget kapnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek vezető médiafigurákkal és nemzetközi szervezetek kulcsszereplőivel, akik vendégelőadóként és projektszponzorként szorosan együttműködnek az egyetemmel. Teljes idejű alapképzési és posztgraduális mesterképzési kurzusokat kínálunk a nemzetközi karrier eléréséhez a média és a kommunikáció területén. Minden program a FIBAA által akkreditált, és nemzetközileg elismert diplomához vezet. Az egyesült királyságbeli partnerünkkel, a University of Westminsterrel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy alapképzési programjainkon belül további alapképzéseket kínáljunk.

Mesterképzés – a digitális jövő alakítása magasabb pozíciókban

A Macromedia mesterképzései elvileg szorosan illeszkednek a média- és kommunikációs ipar szakmai követelményeihez. Ez az elv tükröződik az egyetem oktatási folyamataiban. Minden előadás angol nyelven zajlik, és serkentő és gyakorlatias módon, kis létszámú osztályokban hangzik el.

Esettanulmányok, szimulációk és projektmunka – többnyire médiavállalkozásokkal együttműködve – segíti a hallgatókat olyan szakértelem kifejlesztésében, amely megkönnyíti az áhított karrier elérését. Kis osztályokkal és intenzív felügyelettel a Macromedia tanulási környezete az angolszász mesterképzési kultúrát tükrözi, beleértve a képzett oktatók által végzett egyéni coachingot. Doktori Iskolánk felvértezi Önt a megfelelő módszerekkel és eszközökkel ahhoz, hogy szakemberként aktívan alakítsa a társadalom és a gazdaság állandó átalakulását, felkészítve Önt egy sikeres karrierre, kiváló jövőbeli kilátásokkal.

A Macromedia Egyetem választásának előnyei

 • A 2014/15-ös CHE-ranglista első helyezettje
 • Kis létszámú foglalkozások intenzív, egyéni felügyelettel
 • Globálisan elismert, államilag jóváhagyott diplomák
 • Campus Berlinben, Münchenben és Kölnben; Berlin és München szerepel a Top 10 „Legjobb diákvárosok 2017” rangsorban a legjobb egyetemek szerint
 • Hiteles, gyakorlatorientált projektek több mint 500 jól ismert céggel
 • Magasan képzett professzorok és ipari bennfentesek, mint előadók
 • Jól felszerelt médialaborok
 • Erős karrierlehetőségek Németországban: 18 hónap vízum a sikeres érettségi után
 • A mesterkurzusok heti három napon zajlanak
 • A tanulmányi programok teljes egészében angol nyelvűek
 • Campusok Németország legjobb ipari városaiban találhatók
 • Partneregyetemek világméretű hálózata

Campus jellemzői

Campusunk – Németország vezető iparági szereplőihez kapcsolódik

Campusaink Németország legélénkebb városaiban találhatók: Münchenben, Stuttgartban, Kölnben, Hamburgban, Freiburgban, Lipcsében és Berlinben. Diákjaink hasznot húznak a helyi iparral való kiváló kapcsolatainkból az egyes egyetemi helyszíneken. Az egyetem mintegy 100 professzort és neves tudóst és szakértőt foglalkoztat médiavállalatoktól, multinacionális cégektől, egyetemektől és kommunikációs ügynökségektől. Körülbelül 3000 diák iratkozott be eddig, köztük egyre több olyan nemzetközi hallgató, aki a Macromedia tanulmányait választja, ezzel segítve a Macromedia Egyetem amúgy is virágzó kozmopolita kultúrájának megerősítését.

  Helyszínek

  Helyszínek
  • Munich

   Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

   • Berlin

    Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

    Kérdések