Keystone logo
Mevlana University

Mevlana University

Mevlana University

Bevezetés

Alapító szervezet, Gevher Sultan Oktatási, Kutatási, Kulturális és Egészségügyi Alapítvány (GESAV), jött létre 2007-ben, valamint a létesítmény Mevlána Egyetem indította majd megtenni az első lépést az oktatási élet hazánk 2009. július. Egyetemünk veszi azt a neve a kiemelkedő küldötte egyetemes humanitárius értékeket, Hazrat Mevlana Jalaluddin Rumi, amelynek ez végső célja, hogy az egyik vezető egyetemek a szempontból minőségi oktatás, a kultúra, a művészet, valamint inter- civilizáció párbeszéd, a béke és a tolerancia tevékenység együttesen a tudományos kutatás és a publikálás.

A 114. bylaw jog szám 5193, megjelent a Hivatalos Közlöny kelt 07.07.2009, meghatározza a szervezet egyetemünk által létrehozott Gevher szultán Oktatási, Kutatási, Kulturális és Egészségügyi Alapítvány. Van hat Karok, egy főiskola, egy Szakképző Iskola, három Intézetek és két Centers.

Kutatóhelyenként a szervezeti felépítést - Mérnöki Kar - Egészségügyi Főiskolai Kar - Pedagógiai Kar - Szakiskola - Állam- és Jogtudományi Kar - Institute of Sciences - Kar Management - Társadalomtudományi Intézet - Általános Orvostudományi Kar - Institute of Health Sciences

Helyszínek

  • Turkey Online

    Turkey Online, Törökország

    Kérdések