Keystone logo
Messiah College

Messiah College

Messiah College

Bevezetés

A Messiah College-ról

A Messiah College egy országosan rangsorolt, magán keresztény kollégium, amelynek hallgatói testülete 3 305 egyetemi és posztgraduális hallgató. Mechanicsburg, Pa., Messiah városában található, mindössze 12 mérföldre az állami tőke, Harrisburg. A kollégiumot 1909-ben alapították a Krisztus-templom testvérei. A Főiskola hitalapja ma nagyjából evangélikus, és magában foglalja a különböző felekezetekből és keresztény hit hagyományokból származó diákokat és munkavállalókat.

Személyazonossági nyilatkozat

A Messias Főiskola a liberális és az iparművészet keresztény egyháza. A Főiskola elkötelezett az evangéliumi szellemben, amely a keresztény egyház anabaptista, pietista és wesleyai hagyományaiban gyökerezik.

Küldetés

Küldetésünk az, hogy neveljük a férfiakat és a nőket az értelem, a karakter és a keresztény hit érettségéért a szolgálat életében, a vezetésben és a megbékélésben az egyházban és a társadalomban.

Motivált egy közös küldetés

Küldetési kijelentésünk megnyitó elkötelezettsége - a diákok "értelem, karakter és keresztény hit érettségének" kifejlesztése - a közösségünk közös hitének integrációját a Messias Főiskola tapasztalatának minden aspektusába illeszti. Ez a holisztikus oktatási modell az SR Smith alapítójának merész víziója több mint 100 évvel ezelőtt, és továbbra is az identitásunk sarokköve.

A Messiás misszió szolgálatának, a vezetésnek és a megbékélésnek a többi központi összetevője szintén szilárdan a keresztény hitünk kontextusában gyökerezik. Nem csak azért szolgálunk, mert ez a "helyes dolog"; azért szolgálunk, mert Isten hív minket, hogy megnyissuk szívünket a szegényeknek és a rászorulóknak, és az igazságszolgáltatásért dolgozzunk, ahol az igazságtalanság uralkodik. Megtanuljuk vezetni azt hinni, hogy Jézus a végső példa az együttérzés, a tisztelet és a szeretet vezetésével. És hitünk miatt arra kényszerülünk, hogy a megértés és a béke hidat építsünk, hogy bemutassuk Isten méltó szeretetét másoknak.

A mi campusunk

Dél-Közép-Pennsylvania peremvárosi részén található Messiah College 471 látványos hektáron helyezkedik el. Akár sétálsz a festői Sárkánytorony patak mentén, amely a campuson keresztül fut, meghallgat egy előadást az egyik legmodernebb tudományos épületünkön, focizni nézi a szabadtéri sportkomplexumunkat, lógni egy koncertünk a diákegyesületben, vagy egyszerűen csak élvezheti a campus szépségét, biztos lehet benne, hogy otthon érez.

Miért érzi magát otthon?

Mert a Messiásnál több mint egy gyönyörű campus. Ez a vendéglátásról szól az egész ember számára. Látogatás első alkalommal? Visszatérve az egyetemre az ön évről évre? A nagyszülők elhozása a nagyszülőnapra? Nem számít, mi az oka, mindig barátságos arcokat és igazán hasznos embereket üdvözöl, akik a legjobbat akarják neked.

Közösség iránti szenvedély létrehozása

Campusunk sokféle diák, személyzet és kar egy csoportja. Bár mindannyian különböző helyekről és hátterekről érkezhetünk, elsőbbséget adunk annak, hogy ösztönözzük az értelmes kapcsolatokat az egyetemi közösségünkben.

Míg a hét akadémiai épület, 12 lakóház / apartman, könyvtár és sok más, az istentiszteletre, a tanulásra és a diákéletre szentelt épület tükrözi fizikai campusunkat, a több mint 3000 diák a Messiás kampuszát gyarapítja - teljesítő barátságokkal, szenvedéllyel Krisztus és az akadémiai kiválóság iránti elkötelezettség.

Mindent közel

Bár a festői környezetünkkel nem mondhatjuk el, a Messias campus csak egy rövid autóútra van a közeli nagyvárosi területektől. A Harrisburg állam fővárosának belvárosi éttermei, galériái múzeumok és sportlétesítményei mindössze 15 percre vannak. A Philadelphia, a Baltimore, a Washington DC és a New York City forgalmas városi központjai mindössze 2-3 óra autóútra vannak. És ha megtapasztaltuk a közeli városok által kínált lehetőségeket, örömmel fogadjuk Önt a campusunk tevékenységéhez!

Helyszínek

  • Mechanicsburg

    Messiah College see new link One College Avenue Mechanicsburg PA 17055, 17055, Mechanicsburg

    Kérdések